Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436984299 Márka: Colmi

Colmi M41 Okosóra (fekete)


Cikkszám: M41 | EAN/Vonalkód: 6972436984299 | Márka: Colmi

Colmi M41 Okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Colmi M41 okosórával minden fontos információ kéznél lehet. Az okosóra könnyen olvasható kijelzővel rendelkezik, így egyszerűen megtalálhatja a szükséges alkalmazást. Egyetlen töltéssel 5-7 napig működik, és hasznos funkciókkal segít az egészsége megőrzésében. Emellett 107 sportmódot, játékokat kínál, vízálló és lehetővé teszi a Bluetooth-hívások indítását.

TFT kijelző
A készülék 1,90 hüvelykes kijelzője HD minőségű képeket biztosít, miközben kevés energiát fogyaszt. Ez lehetővé teszi az okosóra funkcióinak kényelmes használatát. Emellett a Da Fit alkalmazás segítségével testre szabhatja az óralapot - különböző dizájnok közül választhat.

Tartós akkumulátor
Az okosóra egy 230 mAh-s lítium-polimer akkumulátorral van felszerelve, ami kb. 5-7 napos üzemidőt biztosít. Készenléti módban pedig 15 napig is működőképes marad. A készletben található egy mágneses kábel, amely megkönnyíti az okosóra töltését. Kb. 2 óra után ismét használatra kész.

Egészségének folyamatos nyomon követése
Az okosóra olyan funkciókkal rendelkezik, mint a 24 órás pulzusmérés és a vér oxigénszintjének mérése. Ennek köszönhetően nyomon követheti egészségi állapotát és gyorsan reagálhat a riasztó tünetekre. Emellett méri az alvás mennyiségét és minőségét, ami segít megszabadulni a rossz szokásoktól - a Colmi M41-el kipihenten ébredhet.

Személyi edzője
A Colmi M41 107 sportmódot biztosít, így választhat olyan sportok közül, mint a korcsolyázás, a futball, a röplabda, a gyephoki és még sok más. Emellett valós időben mutatja a lépések számát, az elégetett kalóriákat, az edzés idejét és a pulzusszámot.

Kényelmes hozzáférés az értesítésekhez
Egy új üzenet, egy alkalmazásértesítés - mindez az információ most egyetlen csuklóemeléssel elérhető. Emellett a készülék hangszóróval és mikrofonnal van ellátva, lehetővé téve a Bluetooth-hívások indítását. A Colmi M41 segítségével szabadon beszélhet szeretteivel.

További funkciók
Ez még nem a végső okosóra képesség! Az IP67-es vízállósággal rendelkező okosórának nem kell levennie a csuklójáról kézmosáshoz vagy esőben. Emellett különböző játékokat, hangasszisztenst, menstruációs naptárt, időzítőt és még sok más funkciót kínál. Válassza a Colmi M41-et és győződjön meg róla saját szemével!

A csomag tartalma:

- okosóra
- mágneses töltőkábel
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: Colmi

Modell: M41

Szín: fekete

Chip: Realtek RTL8763E

Kapcsolat: Bluetooth BLE5.2 (alkalmazás) + BT3.0 (kapcsolatok)

Bluetooth hatótáv: 10 m

Kijelző: TFT

Kijelző átmérő: 1,9"

Felbontás: 240 x 280p

Akkumulátor: Lítium-polimer

Akkumulátor kapacitás: 230 mAh

Töltési idő: kb. 2 óra

Működési idő: 5-7 nap

Készenléti idő: 15 nap

Méretek: 45 x 39 x 11,1 mm

Anyag: szilikon, cinkötvözet, PC

Súly: 43 g

Szíj szélesség: 22 mm

Kompatibilitás: Android 4.4 (vagy újabb), iOS (8.0 vagy újabb), Harmony OS

Alkalmazás: Da Fit

Vízállóság: IP67

Frissítés: OTA

Támogatott nyelvek:
okosóra: angol / kínai / japán / koreai / német / francia / spanyol / arab / orosz / ukrán / olasz / portugál;
alkalmazás: angol / egyszerűsített kínai / japán / koreai / német / francia / spanyol / arab / orosz / hagyományos kínai / ukrán / olasz / portugál / holland / lengyel / svéd / finn / dán / norvég / magyar / cseh / bolgár / román / szlovák / lett / indonéz / thai / török / vietnami / hindi / pastu / litván / észt / szlovén / horvát / görög

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett