Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436985050 Márka: Colmi

Colmi V69 Okosóra (Ezüst)


Cikkszám: V69 Silver | EAN/Vonalkód: 6972436985050 | Márka: Colmi

Colmi V69 Okosóra (Ezüst)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

24400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Colmi V69 okosóra (ezüst)

Funkcionális és kényelmes okosórát keresel? Válaszd a Colmi V69-et! A nagy, 1,85 hüvelykes kijelző lehetővé teszi, hogy kényelmesen használd, az IP68 vízállóság pedig biztosítja, hogy zord körülmények között is gond nélkül használhasd. További hasznos funkciókkal is rendelkezik, mint például sportmódok, alvásfigyelés, pulzusmérés, Bluetooth telefonhívások és a telefon zenelejátszójának távoli vezérlése.

1,85 hüvelykes HD kijelző
Az óra nagy, 1,85 hüvelykes képernyővel van felszerelve, így kényelmesen használhatod funkcióit és olvashatod az értesítéseket. Szeretnéd testre szabni a megjelenését? Nem probléma – több mint 400 számlap dizájn közül választhatsz. Van egy új opció is, ahol feltöltheted kedvenc fotóidat az okosórára, így mindig más képet láthatsz, amikor felébreszted a képernyőt.

Fejlesztett dizájn
Az okosóra divatos, minimalista kialakítású, és a fém háznak köszönhetően rendkívül tartós. Továbbá IP68 vízállósággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nem kell félni az esőcseppektől, izzadtságtól vagy véletlen fröccsenésektől. Így esőben, edzés közben vagy akár kézmosás közben sem kell levenned a csuklódról!

Nagy kapacitású akkumulátor
Ne aggódj, hogy az okosóra túl gyorsan lemerül. A V69 egy erős, 710 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve. Ennek köszönhetően a működési idő normál napi használat mellett akár 10 nap is lehet, vagy akár 3 nap, ha Bluetooth-kapcsolatot használsz.

Számos hasznos funkció
A V69 okosóra még több hasznos funkciót kínál. Például ellenőrizheted az időjárást, vagy megtalálhatod az elveszett telefont. Az óra lehetővé teszi, hogy távolról irányítsd a telefon kameráját és zenelejátszóját is. Az eszköz emlékeztetni fog, hogy mozogj, ha túl sokáig ül egy helyben.

Egészségmegőrzés
A Colmi V69 órával jobban odafigyelhetsz az egészségedre is. Az okosóra lehetővé teszi a pulzus és az SpO2 mérését, és jól működik mint menstruációs naptár is. Alvásfigyelő funkcióval is rendelkezik. Mindez segít abban, hogy jobban megismerd a tested és gyorsan reagálj bármilyen aggasztó tünetre!

Ne maradj le semmiről
A Colmi segítségével semmiről sem maradsz le. Az okosóra azonnal értesít a beérkező üzenetekről és értesítésekről – ne aggódj, hogy kihagysz valamit. Bármikor fogadhatsz telefonhívást is vele. Felejtsd el, hogy elő kellene venned a telefonodat!

Hatékonyabb edzés
Gyakran edzel? Vagy csak most szeretnél aktív életmódot kezdeni? A Colmi V69 okosóra segít ebben! Az eszköz több mint 100 sportmód közül választhatsz, mint például futás, kerékpározás, kosárlabda vagy szabad edzés. Számolja a lépéseket, az elégetett kalóriákat, a megtett távolságokat és még sok mást. Így könnyedén nyomon követheted a fejlődésedet és kitűzheted a következő célokat!

Gyártó: Colmi
Modell: V69
Szín: Ezüst
Kijelző: 1,85 hüvelykes HD kijelző
Chip: 8763 EW
Bluetooth verzió: 5.2
Akkumulátor kapacitása: 710 mAh
Működési idő: Normál használat: kb. 10 nap; Bluetooth kapcsolatok: kb. 3 nap; Készenléti mód: kb. 30-40 nap
Vízállóság: IP68
Anyag: Acél és alumínium ötvözet + szilikon
Méretek: 61 x 53 x 13,2 mm
Szíj szélessége: 28 mm
Támogatott nyelvek: okosóra: angol / kínai / japán / koreai / német / francia / spanyol / arab / orosz / ukrán / olasz / portugál / lengyel, app: angol / egyszerűsített kínai / japán / koreai / német / francia / spanyol / arab / orosz / hagyományos kínai / ukrán / olasz / portugál / holland / lengyel / svéd / finn / dán / norvég / magyar / cseh / bolgár / román / szlovák / lett / indonéz / thai / török / vietnami / hindi / pastu / litván / észt / szlovén / horvát / görög

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett