Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436984794 Márka: Colmi

Colmi P71 Okosóra (arany)


Cikkszám: P71 GOLD | EAN/Vonalkód: 6972436984794 | Márka: Colmi

Colmi P71 Okosóra (arany)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Colmi P71 segítségével egész nap nyomon követheted egészséged és fitnesztevékenységed. Az okosóra egy nagy, 1.9" kijelzővel rendelkezik, amely kényelmes hozzáférést biztosít minden funkcióhoz. Az erős akkumulátor akár 7 napos használatot biztosít. Több mint 100 sportmódot kínál, és lehetővé teszi, hogy jobban vigyázz az egészségedre - figyeli a szívritmust, a véroxigén szaturációt, az alvást és a menstruációs ciklust is. Telefonhívások kezdeményezésére is alkalmas, és az IP68 védelmi besorolásnak köszönhetően bátran használhatod, anélkül hogy az eső vagy véletlen fröccsenések miatt kellene aggódnod.

Nagy érintőképernyős kijelző
A Colmi okosóra egy nagy, 1.9 hüvelykes IPS HD érintőképernyős kijelzővel van felszerelve, amely 240 x 284 pixeles felbontást biztosít. Ennek eredményeképpen a kép tiszta és könnyen olvasható, és a kezelés is gyerekjáték. De ez még nem minden! A kijelző kinézetét személyre szabhatod a több mint 230 elérhető számlap design közül választva.

Több mint 100 sportmód
Szeretnél odafigyelni a fizikai erőnlétedre? Vagy talán javítani szeretnéd a teljesítményed kedvenc sportágadban? A Colmi okosóra nélkülözhetetlen partner az edzés során! Több mint 100 sportmódot kínál, így mindenki találhat valamit. Erősítő edzés, futás, kerékpározás, vagy talán karate? Válaszd ki kedvenc tevékenységed vagy próbálj ki valami újat! Az okosóra kalóriát éget, szívritmust, megtett távolságot, lépések számát és még sok mást figyel. Érd el sportcéljaid a Colmival!

Vigyázz az egészségedre
A Colmi P71 segít az egészséged figyelemmel kísérésében is, így időben reagálhatsz aggasztó tünetekre! Az okosóra 24 órás szívritmusfigyelést biztosít, lehetővé teszi a véroxigén szintjének ellenőrzését, és alvásfigyelő funkcióval is rendelkezik. Ez segít jobban megérteni az alvási szokásaidat, ami hozzájárulhat az alvásminőség javításához. Légzőgyakorlatok és menstruációs naptár is elérhető, hogy figyelemmel kísérhesd a menstruációs ciklusod.

Maradj kapcsolatban a világgal
A Colmi segítségével nem kell aggódnod, hogy lemaradsz egy fontos üzenetről! Amikor párosítod okostelefonoddal, a P71 okosóra azonnal értesít minden üzenetről és alkalmazási értesítésről, beleértve a Facebook, a WhatsApp és az Instagram üzeneteket is. Az eszköz lehetővé teszi a hívások kezelését is – mindezt a beépített hangszóró és mikrofon segítségével! Sikeresen használhatod hívásfogadásra, utolsó hívásnaplóban szereplő számok tárcsázására vagy számok hozzáadására a kedvenc kapcsolatokhoz. Tapasztald meg te is, milyen egyszerű ez!

További lehetőségek
De ez még nem minden, amit a P71 okosóra kínál! Az eszköz intelligens hangasszisztens segítségét is nyújtja, így egy egyszerű hangparancs elég ahhoz, hogy ellenőrizd az időjárást vagy elindítsd a zenelejátszót. Lehetőség van a telefon kamerájának távoli vezérlésére, időjárás előrejelzésének megtekintésére, ébresztők beállítására vagy akár játékokra is.

Kényelem a mindennapokban
Az okosóra kiválóan alkalmas mindennapi használatra. Könnyű kialakításának köszönhetően (39g) egész nap viselheted a csuklódon anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna. Az IP68 vízállóság azt jelenti, hogy az óra szinte mindig veled lehet. Nem fél az izzadságtól, az esőtől vagy a véletlen fröccsenésektől sem. Bátran viselheted mosogatás közben, intenzív edzések során az edzőteremben vagy akár esős időben is sétálva.

Hosszú üzemidő
Hegyi vagy kerékpártúrára készülsz? Esetleg futóedzés vár rád? Már nem kell aggódnod amiatt, hogy az okosóra nem fog működni, amikor szükséged van rá! 230 mAh kapacitású, hosszú élettartamú akkumulátorával egyetlen töltéssel akár 7 napos működést is biztosít. Készenléti módban pedig akár 15 napot is kibír! A töltés körülbelül 2 órát vesz igénybe, és a készletben található mágneses kábel megkönnyíti ezt a feladatot.

A készlet tartalma
- okosóra
- mágneses kábel
- használati útmutató

Gyártó: Colmi

Modell: P71

Szín: Arany

Kijelző: 1.9" IPS HD

Felbontás: 240 x 284p

Chip: RTL8763EWE

Bluetooth verzió: 5.1

Hatótávolság: 10 m

Akkumulátor: Lítium-polimer

Akkumulátor kapacitása: 230 mAh

Működési idő: akár 7 nap

Készenléti idő: akár 15 nap

Töltési idő: körülbelül 2 óra

Védelmi besorolás: IP68

Sportmódok száma: 100

Súly: 39 g (szíjjal)

Kompatibilitás: Android 5.1 és újabb, iOS 8.0 és újabb

Méret: 45.5 x 37.9 x 11.2 mm

Szíj hosszúság: 22 mm

Anyag: ABS PC

Szíj anyaga: Szilikon

Alkalmazás: Pubu Wear

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett