Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 8806095362175 Márka: Samsung

Samsung Galaxy Fit 3 R390, IP68, Szürke EU SM-R390


Cikkszám: SM-R390NZAAEUE | EAN/Vonalkód: 8806095362175 | Márka: Samsung

Samsung Galaxy Fit 3 R390, IP68, Szürke EU SM-R390


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

27400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Akár 13 nap egyetlen töltéssel Használd akár 13 napig egyetlen töltéssel! Ha gyors töltésre van szükséged, 30 perc alatt 65%-ra feltöltheted. Ne aggódj az akkumulátor élettartam miatt, és koncentrálj mindennapi egészségedre!

Nagy kijelző a nagy akciókhoz A nagy, 1,6 hüvelykes kijelző rengeteg helyet biztosít a Galaxy Fit3-mal való interakcióhoz. Nézd meg, koppints, és suhintsd meg, hogy gyorsabban végezz el több dolgot!

Vékony. Könnyű. Készen áll a mozgásra A karcsú és könnyű dizájnnak köszönhetően a Galaxy Fit3 kényelmesen illeszkedik edzésrutinodba. A mindössze 18,5 g súlyú, vékony alumínium test nem fogja terhelni vagy zavarni az edzésedet. 5ATM és IP68 minősítésének köszönhetően készen áll a cseppek és a por elleni védelemre is. Nézz ki úgy, mint aki készen áll az edzésre és maradj formában!

Több mint 100 edzés vár rád Fedezz fel több mint 100 különféle edzést, amelyeket egyszerűen a Home gomb kétszeri lenyomásával követhetsz nyomon. Elfelejtetted megnyomni a Start gombot? Ne aggódj! A Galaxy Fit3 automatikusan felismeri és követi a népszerű edzéseket, beleértve a futást, elliptikus gépet, evezőgépet, és most már az úszást is.

Kövesd az alvásodat és szerezd meg a részleteket Vékony és könnyű, a Galaxy Fit3 tökéletesen illeszkedik a csuklódra, és csendben figyeli alvási mintáidat egész éjszaka. Fedezd fel az alvásszakaszok, horkolások és a vér oxigén szintjének részleteit. Ismerd meg alvási pontszámaidat, kapj alvási tanácsokat, és érdemeld meg az alvást!

Sok funkció, azonnali hozzáféréssel Tekints bele azonnal a szükséges funkciókba intuitív mozdulatokkal! Húzd jobbra az értesítésekért, balra a csempékért, lefelé a gyorspanelért, és felfelé az alkalmazáslistáért. Újra akarod kezdeni? Csak nyomd meg a Home gombot a gyors visszatéréshez a kezdőképernyőre. Az edzések gyors megtekintéséhez kétszer nyomd meg a Home gombot az edzéslista előhívásához.

Érzékeli, ha elesel, és segít segítséget kérni A Galaxy Fit3 érzékeli, ha elesel, a beépített érzékelők, többek között a barométer segítségével. Más vészhelyzetek esetén nyomd meg ötször a Home gombot, hogy értesítsd a segélyhívó kapcsolataidat. A regisztrált orvosi információk megjelennek a zárképernyőn, amikor a segítség megérkezik.

Játssz, ellenőrizd, válaszolj! Mindezt a csuklódon! Készíts fényképet, játszd le a zenét, ellenőrizd a bejövő hívásaidat, és válaszolj az üzenetekre - mindezt közvetlenül a csuklódról, szinkronizálva a Galaxy okostelefonoddal. Elvesztetted a telefonodat? Kérd meg a Galaxy Fit3-at, hogy csörgessen meg, és segítsen megtalálni. Biztonsági mentést is készíthetsz az óráról, alkalmazásokról és egyebekről, hogy kedvenc beállításaid biztonságban legyenek.

Műszaki jellemzők:

- Fizikai tulajdonságok:

- Súly: 36,8 g

- Méret: 42,9 x 28,8 x 9,9 mm

- Akkumulátor:

- Akkumulátor kapacitás: 208 mAh

- Kijelző:

- Kijelző típusa: AMOLED

- Kijelző átmérője: 1,6 "

- Felbontás: 256 X 402

- Színmélység: 16M

- Biztonsági jellemzők:

- Por-, ütés- és vízállóság: 5ATM

A csomag tartalma:

- Töltő - Csak töltőkábel

- Használati útmutató

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett