Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168432552 Márka: HiBREW

CAPSULE COFFEE MACHINE 4 az 1-ben HiBREW H1A-fehér (fehér)


Cikkszám: H1A-white | EAN/Vonalkód: 5906168432552 | Márka: HiBREW

CAPSULE COFFEE MACHINE 4 az 1-ben HiBREW H1A-fehér (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

48600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

HiBREW H1A-fehér (fehér) 4-az-1-ben kapszulás kávéfőző. Most könnyedén elkészítheti a finom, aromás kávét. A HiBREW H1A kávéfőző 19 bar nyomással rendelkezik, és a használt technológiának köszönhetően gyorsan felmelegszik és stabilan tartja a hőmérsékletet a megfelelő szinten. Rendkívül csendesen működik, és a használata rendkívül egyszerű. Az eszköz kompatibilis a Nespresso és Dolce Gusto kapszulákkal, valamint ESE tasakokkal, emellett lehetővé teszi őrölt kávé főzését is. Egy élénkítő espresso? Vagy esetleg egy aromás americano? A választás az öné!
Az ön kedvenc kávéja
Kezdje a napot egy csésze kedvenc kávéjával. A HiBREW univerzális kávéfőző kompatibilis a Dolce Gusto és Nespresso kapszulákkal. Lehetővé teszi az őrölt kávé főzését is. Emellett beállíthatja az ital méretét is - csak tartsa lenyomva a megfelelő gombot. A HiBREW segítségével könnyedén elkészítheti az ön ízlésének leginkább megfelelő kávét. Kicsi és erős? Vagy nagy, de kicsit gyengébb? Ön dönt!
19 bar - kiváló íz
Nincs már szükség arra, hogy elmenjen egy kávézóba, ha bársonyosan sima, teljes ízű kávéra vágyik. A HiBREW segítségével könnyedén elkészíthet egyet otthonában! Az H1A kávéfőző akár 19 bar nyomással rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy kihozza a legjobbat a kávészemekből. Kiváló íz és kellemes aroma - tapasztalja meg, milyen finom lehet az otthon készített kávé! Készítsen egy élénkítő espresso-t vagy egy bársonyos americano-t egy baráti találkozóra.
Gyors melegítés - finom forró ital
A HiBREW H1A espresso-készítő egy rozsdamentes acél fűtőelemmel van felszerelve, amely a Thermoblock technológiával és egy precíz hőmérséklet-érzékelővel kombinálva lehetővé teszi a stabil hőtartást. Ennek eredményeként biztos lehet benne, hogy a kávéja elég forró lesz (88°C felett). Sőt, az eszköz nagyon gyorsan felmelegszik. Nem kell sokat várnia a kávéjára - a HiBREW-vel az espresso körülbelül 40 másodperc alatt elkészül!
Felhasználóbarát
A gép használata rendkívül egyszerű. Csak töltse fel a tartályt vízzel, és helyezze be a kapszulát vagy az őrölt kávét a megfelelő helyre. Ezután csak válassza ki az ital méretét. És ennyi - már csak egy lépésre van egy csésze forró, aromás espresso-tól! Az eszköz meglepően csendesen is működik - a hangereje mindössze körülbelül 68 dB. A gép víztartálya kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek nem tartalmaznak káros BPA-t.
Gyártó: HiBREW
Modell: H1A
Nyomás: 19 bar
Névleges feszültség: AC 220-240 V 50/60 Hz
Névleges teljesítmény: 1450 W
Súly: 3 kg
Méret: 260 x 260 x 110 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett