Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907489609081 Márka: HiBREW

HiBREW H11 kobakos kávéfőző gép 19 bar nyomással 1450 W


Cikkszám: H11 | EAN/Vonalkód: 5907489609081 | Márka: HiBREW

HiBREW H11 kobakos kávéfőző gép 19 bar nyomással 1450 W


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

62900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Nem tudod elképzelni a napot egy csésze forró, aromás kávé nélkül? A HiBREW H11 elengedhetetlen lesz az otthonodban! Segítségével könnyedén készíthetsz finom cappuccinót, eszpresszót vagy lattét. A gép 19 bar nyomással működik, és tejhabosítóval van felszerelve. Nagyon gyorsan felmelegszik, és automatikusan kikapcsol, amikor befejezi a munkát. ESE podokból és őrölt kávéból is tud kávét főzni, és a víztartálya 1,1 literes kapacitású.

Lényeges kiegészítők mellékelve
A csomagban minden megtalálható, amire szükséged van egy aromás, ízes ital elkészítéséhez. A 3 különböző filter lehetővé teszi az ESE podos vagy őrölt kávé (szimpla vagy dupla) főzését. A készlet tartalmaz egy mérőpoharat is, amelyen tamper is van. Külön is megvásárolható egy speciális alsó nélküli szűrőtartó (külön kapható) a még jobb eredmények és az extra gazdag íz érdekében. Próbáld ki, és győződj meg magad!

19 bar a tökéletes kávéízért
Selymes kávét szeretnél, gazdag aromával és nagyszerű ízzel? Akkor a H11 a tökéletes választás! A gép akár 19 bar nyomással dolgozik, hogy a lehető legjobbat hozza ki a babból. Ráadásul a rozsdamentes acél fűtőelem gyorsan felmelegíti a vizet, és folyamatosan fenntartja az optimális hőmérsékletet. Nem kell aggódnod amiatt, hogy a kávéd nem lesz elég forró!

Átgondolt kialakítás
A H11 kávéfőző kompakt méretével tűnik ki, így használhatod akár egy kis konyhában is. Rozsdamentes acélból készült, így egészségre biztonságos és kopásálló. A kényelmes használatát egy speciális gomb biztosítja. Mind a csepegtetőtálca, mind a víztartály könnyen eltávolítható és tisztítható. A készülék lehetővé teszi a csészék kényelmes felmelegítését is.

Egyszerű használat
A kávéfőző rendkívül könnyen kezelhető. A gép oldalán egy kis gomb található, amellyel kiválaszthatod a rendelkezésre álló funkciók közül az egyiket - vízmelegítés, kávéfőzés vagy gőz fejlesztése a tejhabosítóhoz. Az előlapon található egy speciális panel gombokkal, amelyekkel be- és kikapcsolhatod a gépet, valamint eldöntheted, hogy egy vagy két kávét szeretnél főzni. Egy espresso elkészítése körülbelül 22 másodpercet vesz igénybe, és körülbelül 32 másodperc két espresso elkészítése.

Erőteljes tejhabosító
Nincs többé szükség utazásra a kávézóba egy finom cappuccino vagy sima latte miatt. A H11 eszpresszógép kényelmes tejhabosítót kínál, amellyel könnyedén készíthetsz finoman krémes tejhabot. A fúvóka 3 lyukkal van ellátva, így akár kétszer gyorsabban is elérhető a kívánt hatás. Most könnyedén elkészítheted a kedvenc cappuccinódat!

A csomag tartalma
- H11 kobakos kávéfőző gép

- ESE Pod szűrő

- Szimpla espresso szűrő

- Dupla espresso szűrő

- Tamper

- Vízcső

- Használati útmutató

Márka: HiBREW

Modell: H11

Nyomás: 19 bar

Víz tartály kapacitása: 1.1 liter

Névleges feszültség: AC 220-240V 50/60Hz

Névleges teljesítmény: 1450W

Méretek: 290x285x120mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett