Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037361169 Márka: AVATTO

Avatto WT410-16A-B okos termosztát elektromos fűtéshez 16A WiFi


Cikkszám: WT410-16A-B | EAN/Vonalkód: 6976037361169 | Márka: AVATTO

Avatto WT410-16A-B okos termosztát elektromos fűtéshez 16A WiFi


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Avatto WT410-16A-B okos termosztát elektromos fűtéshez 16A WiFi
Kezeld otthonod hőmérsékletét modern módon. Az Avatto WT410-16A-B okos termosztátot úgy tervezték, hogy elektromos fűtést irányítson, legfeljebb 16A terheléssel. Wi-Fi kapcsolattal távolról is irányíthatod a hőmérsékletet egy alkalmazáson keresztül. A termék népszerű hangasszisztensekkel is működik, lehetővé téve ütemezések létrehozását és más okos eszközökkel való integrációt. Válassz innovatív megoldásokat és spórolj a villanyszámlán, miközben élvezed a kényelmet és meleget!

Teremts tökéletes feltételeket
Az Avatto termosztát fejlett heti programozási lehetőségeket kínál, lehetővé téve különböző hőmérsékletek beállítását hétköznapokon 6 időszakra, hétvégén pedig 2 időszakra. Ideális megoldás családok számára, akik szeretnék a hőmérsékletet aktuális szükségleteikhez igazítani. Az állítható fényerejű HD LED kijelző extra kényelmet biztosít, különösen éjszaka, amikor az alvás megszakadhat. Van lehetőség a világítás teljes kikapcsolására is.

Pontosság a kényelem és a megtakarítás érdekében
Az Avatto termosztát beállításainak nagy pontossága, akár 0.5°C precizitással, biztosítja a tökéletes hőmérsékletet otthonodban, ami kényelmet és energia megtakarítást eredményez. A készülék 0.1°C pontossággal jeleníti meg a szobahőmérsékletet. Hysterézis funkciót is kínál, lehetővé téve a hőmérséklet tartomány irányítását 0.5°C-tól 10°C-ig.

Erőfeszítés nélküli üzemmóddal váltás
A termosztát 4 működési módot támogat, beleértve a Manuális, Programozott, Ideiglenes programozott és Távozás módokat, lehetővé téve a hőmérséklet hatékony igazítását az igények változásához, ami különösen hasznos vészhelyzetekben, például nem várt vendégek érkezésekor.

Irányítás bárhonnan
Az Smart Life és Tuya Smart alkalmazásokkal való kompatibilitással az Avatto termosztát lehetővé teszi az otthoni hőmérséklet bárhonnan történő irányítását, ami különösen értékelni fogják a sokat úton lévő elfoglalt egyének. Van lehetőség hangvezérléssel történő irányításra is. A termék kompatibilis az Amazon Alexa, Google Home és Yandex Alice szolgáltatásokkal, ami lehetővé teszi, hogy a kanapén pihenve állítsd be a hőmérsékleti beállításokat anélkül, hogy fel kellene kelned. Inkább a hagyományos megoldásokat szereted? Használd az érintőpanelt!

Tökéletes választás családoknak
A termosztátmegosztás funkció lehetővé teszi, hogy több háztartási tag kezelje, így az egész család együtt gondoskodhat az otthoni kényelemről. A gyerekzár funkció kiküszöböli a beállítások véletlen megváltoztatásának kockázatát - nem kell aggódnod, hogy a gyermeked nem kívánt módosításokat végez az eszköz működésében!

Hozz létre egy okos otthont
Csatlakoztasd a termosztátot más okos eszközökhöz, hogy a különleges helyzetekhez, például a hazaérkezéshez vagy a lefekvéshez illeszkedő jeleneteket hozz létre. Emellett van lehetőség a különböző helyiségek termosztátjainak csoportos irányítására is, ami extra kényelmet biztosít.

A csomag tartalma:

-Avatto WT410-16A-B okos termosztát

-Csavarok x2

-Külső érzékelő (3m)

-Használati útmutató


Gyártó: Avatto

Modell: WT410-16A-B

App: Smart Life/Tuya Smart

Hangvezérlés: Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, stb.

Hőmérséklet érzékelő: NTC

Hőmérséklet mérési pontosság: ±1 ℃

Kijelző: LED

Működési hőmérséklet: -5°C-tól 50°C-ig

Önfogyasztás:

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett