Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941237112019 Márka: JOYROOM

Joyroom JR-CCD04 30W 2x USB-C USB-A autós töltő kijelzővel - fekete


Cikkszám: Joyroom JR-CCD04 30W 2A1C Digital Display Car Charger | EAN/Vonalkód: 6941237112019 | Márka: JOYROOM

Joyroom JR-CCD04 30W 2x USB-C USB-A autós töltő kijelzővel - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Joyroom JR-CCD04 autós töltő, akár 30W teljesítménnyel, 3 porttal (2x USB-C, USB-A) és kijelzővel - fekete Merülj el a korlátlan teljesítmény és kényelem világában a Joyroom JR-CCD04 autós töltővel, amely akár 30W teljesítményt nyújt. Három porttal - két USB-C és egy USB-A - van felszerelve, amelyek lehetővé teszik három eszköz egyidejű töltését. A beépített digitális kijelző lehetővé teszi a valós idejű feszültségfigyelést, biztosítva a biztonságot és a hatékonyságot. A legújabb töltési protokollok támogatásával gyorsan és biztonságosan töltheted eszközeidet. A töltő tűzálló anyagból készült, amely minimalizálja a hőtermelést, biztosítva a biztonságos használatot.

A Joyroom JR-CCD04 autós töltő legfontosabb előnyei:
- Hatékony töltést biztosít több eszközhöz. Három port (2 x USB-C és 1 x USB-A) segítségével minden eszközöd villámgyorsan feltöltheted.
- Valós időben figyeli az akkumulátor állapotát. A digitális kijelzőnek köszönhetően teljes körű ellenőrzésed van a feszültség felett.
- Élvezheted a villámgyors töltést. A Power Delivery 3.0, Quick Charge 3.0, PPS, Samsung AFC és Huawei FCP támogatása garantálja a sebességet és a hatékonyságot.
- Vigyáz a biztonságodra. A beépített védelem megóvja eszközeidet a túlmelegedés, túlterhelés és egyéb veszélyek ellen.
- Tartós és biztonságos. A PC anyag minimális hőtermelést és biztonságos használatot garantál.

Specifikáció:
- Márka: Joyroom
- Modell: JR-CCD04
- Bemenet: DC 12-24V
- Kimenet:
- USB-C 1: 5V/3A, 9V/3A, 12V/2.5A, 15V/2A, 20V/1.5A (30W)
- USB-C 2: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A (18W)
- USB-A: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A (18W)
- USB-C: 1/2 + USB-A: 5V/4A
- USB-C 1 + USB-C 2 + USB-A: 5V / 4A
- Teljes kimeneti teljesítmény: 30W (max)
- Anyag: ABS, PC lángálló anyag
- Súly: 24 g

Töltő digitális kijelzővel A beépített digitális kijelző lehetőséget nyújt a folyamatos feszültségfigyelésre. Ennek köszönhetően megelőzhetők az esetleges problémák, amelyek járműved és eszközeid áramellátásával kapcsolatosak. Gyors és hatékony töltés A töltő két USB-C és egy USB-A porttal van ellátva, amelyek gyors és hatékony töltést biztosítanak. A különféle protokollokkal, beleértve a PPS, Samsung AFC és Huawei FCP, való kompatibilitás garantálja a sokoldalúságot és univerzális alkalmazhatóságot. Biztonságos használat A PC anyag, amiből a töltő készült, minimális hőtermelést és maximális biztonságot biztosít. Ezenkívül a beépített védelem megvédi eszközeidet a túlmelegedéstől, túlterheléstől és egyéb fenyegetésektől. Sokoldalúság A három töltőportnak köszönhetően egyszerre több eszközt is tölthetsz. A töltő számos eszközzel és márkával kompatibilis, ami általános megoldást kínál mindenki számára. Tartósság mindenekelőtt A töltő a legjobb minőségű anyagokból készült, amely hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett