Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360193 Márka: AVATTO

ZigBee Kapcsoló Modul Avatto ZWSM16-W4 TUYA


Cikkszám: ZWSM16-W4 | EAN/Vonalkód: 6976037360193 | Márka: AVATTO

ZigBee Kapcsoló Modul Avatto ZWSM16-W4 TUYA


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Tedd egyszerűbbé az otthoni világítás vezérlését. Az Avatto 4-csatornás okos kapcsoló modul segítségével távolról vezérelheted a világítást - a TUYA / Smart Life alkalmazás vagy a Google Assistant és az Amazon Alexa hangasszisztensek használatával. Emellett lehetővé teszi működési ütemtervek, időzítők és automatizációk létrehozását. A készülék kompakt és nagyon könnyen telepíthető. A ZigBee 3.0 kommunikációs protokollt támogatja - a megfelelő működéshez szükséges egy külön megvásárolható ZigBee átjáró.

Számos lehetőség az alkalmazással
Nem kell többé aggódnod, ha elfelejted lekapcsolni a világítást, mielőtt elhagynád a házat - mostantól ezt megteheted az okostelefonoddal! A TUYA / Smart Life alkalmazás lehetővé teszi, hogy távolról kapcsolgasd a világítást. Emellett a kapcsolókat csoportba rendezheted, és egyszerre többet is kezelhetsz. Megoszthatod az eszközeidet a háztartás többi tagjával, így ők is távolról vezérelhetik a világítást! Egy zárolási funkció is elérhető.

Extra lehetőségek
Alakítsd a világítást az időbeosztásodhoz. Az alkalmazás segítségével könnyedén beállíthatsz időzítőt vagy ütemtervet, hogy a világítás automatikusan bekapcsoljon, amikor általában felkelsz, és kikapcsoljon, amikor lefekszel. További eszközöket is összekapcsolhatsz, és automatizálhatod azok működését. A kapcsoló emlékezhet az utolsó beállításokra, és visszaállíthatja azokat, például áramkimaradás esetén.

Egyszerű telepítés
A kompakt kialakításnak köszönhetően a ZWSM16-W4 különféle kapcsolótípusokkal kompatibilis, és a piacon lévő szerelvénydobozok 95%-ába beleillik. Egy lámpához is csatlakoztatható. Telepítése nem okoz problémát, és nem vesz igénybe sok időt. Ezenkívül két kapcsolót is használhatsz egyetlen lámpa működtetéséhez, ami ideális például a lépcső közelében. Így kényelmesen felkapcsolhatod a világítást a földszinten, és lekapcsolhatod, amikor felérsz az emeletre!

Hangvezérlés
Tésztát dagasztasz, a kezeid tele vannak, és extra világításra van szükséged? Vagy már ágyban fekszel, és aludni készülsz, de még le kell kapcsolnod a lámpát? Az Avatto segítségével minden sokkal egyszerűbbé válik - a ZWSM16-W4 kapcsoló kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant hangasszisztensekkel. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerű parancsokkal vezéreld a világítást! Mostantól néhány szóval fel- vagy lekapcsolhatod a lámpákat - még a telefonodhoz sem kell nyúlnod.

Márka: Avatto

Modell: ZWSM16-W4

Szín: Fehér

Csatornák száma: 4

Feszültség: AC 100-240 V 50/60 Hz

Max. terhelés: LED 4 x 150 W / 4 x 2.5 A

Működési frekvencia: 2.405-2.480 GHz IEEE 802.15.4

Működési hőmérséklet: -10°C és 40°C között

Kommunikációs protokoll: ZigBee 3.0

Hatótávolság: Akár 100 m

Méretek: 39 x 39 x 20 mm

Védelmi fokozat: IP20

Alkalmazás: TUYA / Smart Life

Kompatibilitás: Amazon Alexa, Google Home

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett