Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576282823 Márka: Hurtel

Alumínium fotós állvány állítható talppal - szürke


Cikkszám: Aluminum adjustable flexible tripod with ball head | EAN/Vonalkód: 9145576282823 | Márka: Hurtel

Alumínium fotós állvány állítható talppal - szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ez az állvány elengedhetetlen kiegészítő minden fotós és mobilfotózás iránt érdeklődő számára! Az alumínium fotós állvány állítható talppal rendelkezik, amely lehetővé teszi a tökéletes kép készítését minden körülmény között. A könnyű, de tartós repülőgép-minőségű alumínium konstrukció biztosítja a stabilitást, amely különösen fontos a nehéz körülmények között történő fényképezésnél. A hordozás kényelmét és biztonságát védőhuzat garantálja. További funkciók, mint például az állítható, forgatható tartó okostelefonhoz is, lehetővé teszik az állvány pontos pozicionálását. Az állvány magasságát könnyedén beállíthatod 57 cm és 170 cm között.

A fotós állvány legfontosabb előnyei:

  • Könnyedén alkalmazkodik a terep egyenetlenségeihez. Az állvány állítható dőlésszöggel rendelkezik, amely lehetővé teszi a tökéletes pozícionálást a felület típusától függetlenül.
  • Könnyű, mégis rendkívül tartós. A fejlett repülőgép-minőségű alumínium konstrukció tökéletes a mobil fotósok számára.
  • Felszerelésed mindig védett és készen áll az akcióra. A mellékelt védőhuzat megóvja az állványt a sérülésektől, és a szivacsos bélésnek köszönhetően könnyű hordozhatóságot biztosít.
  • A precíz keretezés most könnyebb, mint valaha. Az állítható forgatható tartó lehetővé teszi a kamera pozíciójának gyors megváltoztatását. Fontos, hogy a telefonodat is rögzítheted az állványra.
  • A kamera magassága minden fotózási feladathoz igazítható. Az állvány magassága könnyedén állítható 57 cm-től 170 cm-ig, így különféle felvételi helyzetekhez és stílusokhoz is megfelelő.

Specifikációk:

  • Kompatibilitás: fényképezőgépek, okostelefonok
  • Jellemzők: állítható fej, integrált forgatható fogantyú a függőleges beállításhoz
  • Méretek:
    • Összecsukva: magasság 59,5 cm
    • Kinyitva: magasság 57 cm / 94,5 cm / 133 cm / 170 cm
  • Anyag: kiváló minőségű repülőgép-alumínium
  • A készlet tartalma: védőhuzat

A dőlésszög beállítása - a tökéletes felvételek kulcsa

Az állítható dőlésszög előnye, hogy az állvány minden terephez igazítható, ami lehetővé teszi az optimális felvételek készítését. Ennek a megoldásnak köszönhetően még az amatőrök is profi fotósnak érezhetik magukat, és tökéletesen komponált képeket készíthetnek. Ez az opció különösen hasznos a nehezen megközelíthető helyeken, ahol a képkivágás pontossága kulcsfontosságú.

Fejlett kialakítás biztosítja a stabilitást és a mobilitást

Az állvány repülőgép-minőségű alumíniumból készült szerkezete garantálja a könnyű súlyt és a könnyű szállíthatóságot, valamint páratlan stabilitást biztosít. Ez a kombináció tökéletes olyan fotósok számára, akik a hordozhatóságot értékelik, de nem szeretnének kompromisszumot kötni felszerelésük minőségében és tartósságában.

Elengedhetetlen kiegészítő minden állványhoz: védőhuzat

Az állványhoz mellékelt védőhuzat nemcsak a mechanikai sérülésektől védi meg azt, hanem kényelmet is biztosít a szállítás során. A szivacsos párnázás tovább növeli a használat kényelmét, és az állványhoz való könnyű hozzáférés biztosítja, hogy mindig készen álljon a használatra.

Precizitás és irányítás minden képkivágás felett

Az állítható forgatható fogantyú lehetővé teszi az állvány szögének gyors és pontos megváltoztatását, amely felbecsülhetetlen érték a dinamikus fotózás során. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy különféle perspektívákkal és kompozíciókkal kísérletezz. A kiegészítő telefontartó tovább bővíti az állvány képességeit, lehetővé téve mind a hagyományos fényképezőgépek, mind a modern okostelefonok használatát.

Sokoldalúság minden helyzetben

Az állvány magasságának 57 cm-től 170 cm-ig való változtathatósága hatalmas előny, amely lehetővé teszi a felszerelés alkalmazkodását mind álló, mind mobil használatra. Tökéletes portré- és tájképfotózáshoz egyaránt. Ez a beállítás lehetővé teszi, hogy a legjobb pillanatokat különböző perspektívákból és magasságokból örökítsd meg, ami elengedhetetlen az egyedi és professzionális fotók készítéséhez.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett