Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172662363 Márka: Baseus

Baseus Tungsten Gold mágneses USB-C / USB-C kábel 100W 1m - fekete


Cikkszám: P10319805111-00 | EAN/Vonalkód: 6932172662363 | Márka: Baseus

Baseus Tungsten Gold mágneses USB-C / USB-C kábel 100W 1m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Tungsten Gold mágneses kábel USB-C / USB-C csatlakozókkal, 100W teljesítménnyel és 1 m hosszúsággal - fekete A Baseus Tungsten Gold mágneses kábel akár 100W teljesítményt is biztosít, lehetővé téve a MacBook Pro, iPad Pro, iPhone 15 Pro vagy Samsung Galaxy gyors töltését. Mágneses feltekerésének köszönhetően a kábel automatikusan összehajtja magát a könnyű tárolás érdekében. A tartós nejlon kialakítás hosszú élettartamot biztosít, és a fejlett chip biztonságos és hatékony töltést garantál. Ezenkívül a kábel támogatja az 480 Mb/s adatátviteli sebességet az USB 2.0 szabványnak megfelelően, így ideális megoldás a mindennapi használatra.

Specifikáció:
- Márka: Baseus
- Modell: Baseus Tungsten Gold mágneses töltőkábel P10319805111-00
- Teljesítmény: PD 100W
- Csatlakozók:
- USB-C
- USB-C
- Hossz: 1 m
- Anyag: cinkötvözet, nejlon
- Szín: fekete

A Baseus Tungsten Gold mágneses kábel legfontosabb előnyei:
- Időt takarít meg a készülékek töltésekor: A 100W gyors töltés lehetővé teszi az okostelefonok, táblagépek és laptopok gyors töltését.
- Kevesebb helyet foglal az automatikus hajtogatás révén: A mágneses kábel önmaga visszahúzódik a könnyű és kompakt tárolás érdekében.
- Meghosszabbítja a kábel élettartamát a tartós kialakításnak köszönhetően: A fonott nejlon kábel akár 10,000 hajlítási ciklusnak is ellenáll, kiváló védelmet nyújtva a sérülésekkel szemben.
- Növeli a töltés biztonságát: A fejlett chip szabályozza az áramot és a feszültséget, biztosítva a gyors és biztonságos töltést.
- Gyors adatátvitelt tesz lehetővé: Támogatja az adatátvitelt 480 Mb/s sebességgel az USB 2.0 szabványnak megfelelően.

Gyors töltés, amely időt takarít meg: A Baseus Tungsten Gold mágneses kábel gyors töltést biztosít akár 100W teljesítményt, ami jelentősen csökkenti a készülékek töltéséhez szükséges időt. Mindössze 30 perc alatt egy MacBook Pro 16-ot 40%-ra, egy iPad Pro-t 36%-ra, egy iPhone 15 Pro-t 57%-ra és egy Samsung Galaxy-t 63%-ra lehet tölteni.

Kompakt tárolás a mágneses kábelnek köszönhetően: A Baseus Tungsten Gold mágneses kábel egyedülálló tulajdonsága az automatikus feltekerés beépített mágnesek révén. Csak engedje el a kábelt, és az automatikusan visszahúzódik. Tárolása egy táskában, hátizsákban vagy akár az autóban rendkívül egyszerű és kényelmes lesz. Ez ideális megoldás azok számára, akik értékelik a rendet és a kényelmet.

Rendkívül tartós a mindennapi használatra: A nagy sűrűségű nejlon fonatnak köszönhetően a kábel rendkívül tartós és ellenáll a mindennapi sérüléseknek. Akár 10,000 hajlítási ciklust is kibír, ami azt jelenti, hogy hosszú ideig szolgálja Önt anélkül, hogy gyakran cserére lenne szükség.

Biztonságos és gyors töltés: A Baseus Tungsten Gold mágneses kábel fejlett chipje intelligensen felismeri a csatlakoztatott eszközöket, a jelenlegi és a feszültséget úgy állítva be, hogy gyors és biztonságos töltést biztosítson. Így biztos lehet abban, hogy készülékei védve vannak a túlmelegedés és túlterhelés ellen, miközben optimális sebességgel töltődnek.

Gyors adatátvitel: A Baseus Tungsten Gold mágneses kábel nemcsak töltésre, hanem gyors adatátvitelre is képes, akár 480 Mb/s sebességgel az USB 2.0 szabványnak megfelelően. Ez azt jelenti, hogy gyorsan átviheti a nagy fájlokat, fényképeket és dokumentumokat az eszközök között felesleges késedelem nélkül.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett