Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172661342 Márka: Baseus

Baseus Free2Pull visszahúzható USB-C / Lightning kábel 20W 1m - lila


Cikkszám: P10364501511-00 | EAN/Vonalkód: 6932172661342 | Márka: Baseus

Baseus Free2Pull visszahúzható USB-C / Lightning kábel 20W 1m - lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Baseus Free2Pull visszahúzható USB-C / Lightning kábel, akár 20W-os teljesítménnyel és 1 m hosszúsággal - lila

Fedezd fel a Baseus kábelek új standardját - a Free2Pull modell megváltoztatja, hogyan töltöd Apple eszközeidet. A visszahúzható kialakításnak köszönhetően elfelejtheted a kusza kábeleket. Csak egy húzás szükséges, hogy a kábel hosszát az igényeidhez igazítsd. Négy különböző hosszbeállítás biztosítja a rugalmasságot. A gyors Power Delivery 20W töltés garantálja, hogy telefonod akkumulátora mindössze 30 perc alatt elért 50%-os töltöttségi szintet. Szilárd konstrukció és tartósság jellemzi, így évekig megbízhatsz benne.

Specifikáció:
- Márka: Baseus
- Modell: Baseus Free2Pull P10364501511-00
- Csatlakozók:
- USB-C
- Lightning
- Átviteli sebesség: 480 Mb/s
- Teljesítmény: PD 20W
- Hossz: 1 m
- Anyag: PC, TPE
- Szín: Lila

A Baseus Free2Pull kábel legfontosabb előnyei:
- Rend és kényelem a visszahúzható kialakításnak köszönhetően. A feltekerő mechanizmus lehetővé teszi a kábel hosszának egyszerű beállítását.
- Gyorsabb eszköztöltés, időt takarít meg. A Power Delivery 20W lehetővé teszi a telefon akkumulátorának 50%-os töltését 30 perc alatt.
- Védelem a túlmelegedés ellen az intelligens chipnek köszönhetően. A chip figyeli és szabályozza a hőmérsékletet töltés közben.
- Hosszú távú tartósság. A TPE borítás nagyobb ellenállást biztosít a hajlítás és a sérülések ellen.
- Ideális utazáshoz köszönhetően könnyűségének és kompakt méretének. Könnyen elrejthető és hordozható kábel.

A visszahúzható kialakítás megkönnyíti az életet
A Baseus Free2Pull kábel visszahúzható kialakítása kiváló megoldás azok számára, akik értékelik a rendet és a kényelmet. Lehetővé teszi a kábel sima feltekerését és kitekerését - csak húzd meg az egyik vagy mindkét oldalt, hogy elérd a kívánt hosszúságot. A kábel négy hosszbeállítással rendelkezik: 100 cm, 83 cm, 60 cm és 35 cm, így rugalmasan alkalmazkodik különböző igényekhez. A beépített dupla turbinás mechanizmus több mint 50 000 cikluson át biztosítja a simaságot, ami azt jelenti, hogy a kábel nem csak praktikus, hanem tartós is.

Gyors töltés, amely időt takarít meg
Már nem kell órákig várnod, hogy feltöltsd a telefonod. A Baseus Free2Pull kábel Power Delivery 20W segítségével mindössze 30 perc alatt töltheted fel az akkumulátort 50%-ra. Ez a tökéletes megoldás az iPhone 14, 13, 12, 11, SE és XR gyors töltésére. Ennek a technológiának köszönhetően nem kell hosszú ideig várni, hogy az akkumulátor teljesen feltöltődjön. A gyors töltés kényelmet és kényelmességet biztosít a kezedben.

Intelligens chip a maximális védelemért
Az eszközöd biztonsága a legfontosabb számunkra. Ezért a Baseus Free2Pull kábel intelligens chippel van felszerelve, amely nem csak gyorsítja a töltést, de véd a túlmelegedés ellen is. A chip nem csak a gyorsabb töltést biztosítja, de elsősorban az alacsonyabb hőmérsékletet és az eszközöd védelmét. Így biztos lehetsz benne, hogy telefonod biztonságban van, még intenzív használat során is.

Tartósság, amire számíthatsz
A Baseus Free2Pull kábel szilárd felépítése időtálló terméket garantál. A TPE borítás jobb tartósságot és kényelmes szervezést biztosít, ami különösen fontos a mindennapi használat során. A kábel tartóssági teszteken ment keresztül: több mint 10 000 hajlítási ciklus, több mint 10 000 csatlakoztatási és leválasztási ciklus, valamint egy 16 órás magas és alacsony hőmérsékleti teszt. Ez azt jelenti, hogy a kábel nem csak ellenáll a sérüléseknek, de különböző használati körülményekre is készen áll.

Kompakt és könnyű - tökéletes utazáshoz
Ha gyakran utazol, biztosan értékelni fogod a Baseus Free2Pull kábel kompakt és könnyű kialakítását. A kábel könnyű és kompakt, könnyen zsebre vagy hátizsákba tehető. Felejtsd el a kábelek összegubancolódását és élvezd a rendet bárhol is vagy.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett