Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876211876 Márka: UGREEN

Professional Ugreen LP661 tripod - fekete és szürke


Cikkszám: 15187-ugreen | EAN/Vonalkód: 6941876211876 | Márka: UGREEN

Professional Ugreen LP661 tripod - fekete és szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Professzionális Ugreen LP661 tripod okostelefonokhoz és kamerákhoz. Az Ugreen LP661 tripod minden fényképet és videót professzionális szintre emel. Kiváló választás fotózás és videózás rajongóinak, akik értékelik a minőséget, kényelmet és sokoldalúságot. Mindössze 1,2 kg súlyú, könnyen szállítható, így ideális az utazásokhoz. Oldalról és tájkép módban is készíthet felvételeket. A tripod maximális terhelhetősége akár 5 kg, ami biztonságos használatot tesz lehetővé különféle eszközökkel: okostelefonoktól a kamerákig.

Az Ugreen LP661 fényképező és videó tripod legfontosabb előnyei:
- Sokoldalú gadget számos igényhez: Az Ugreen LP661 tripod különféle eszközök támogatására lett tervezve: digitális kamerák, GoPro, 4-7.2 hüvelyk átmérőjű okostelefonok, projektorok és biztonsági kamerák.
- Tökéletes különféle alkalmazásokhoz: fotósorozatok, élő közvetítések és egyéb multimédiás tevékenységek.
- Nagyon tartós felépítésű: Kiváló minőségű anyagokból készült, a tripod könnyű, de tartós, ideális külső használatra.
- Nagyon könnyen állítható: Az állítható lábakkal és fejlel könnyedén beállíthatja a tripod szögét és magasságát, hogy tökéletesen rögzíthessen minden képet.
- Összecsukható kialakítás megkönnyíti a szállítást: Az Ugreen LP661 tripod minden fotós és filmkészítő tökéletes társa lesz.
- Biztonságot és stabilitást garantál: 0.93 m² alap, 0.8 mm vastag alumínium forgatható lábakkal.

Műszaki adatok:
- Márka: Ugreen
- Modell: LP661
- Kompatibilitás: kamera, kamkorder, okostelefon, projektor
- Anyag: alumínium, ABS
- Az összehajtott tripod magassága: 53.5 cm
- Az kinyitott tripod magassága: 88.8 - 175 cm
- Középső oszlop magassága: maximum 31.4 cm
- Súly: 1.2 kg
- Szín: fekete és szürke
- A készlet tartalma: szállítótáska, okostelefon adapter

Ugreen LP661 univerzális tripod
Az Ugreen LP661 sokoldalú eszköz minden alkotó számára. Különféle eszközökre kialakított (beleértve a digitális fényképezőgépek, GoPro kamerák, 4-7.2 hüvelyk átmérőjű okostelefonok, projektorok és biztonsági kamerák) stabilitást és kompatibilitást biztosít, bármilyen kiválasztott eszközhöz. Sokoldalúsága új lehetőségeket nyit a fotósok és filmkészítők számára, amelyek inspiráló módon lehetővé teszik kreatív ötleteik felfedezését.

Állítsa be a magasságot a szükségleteinek megfelelően
Az Ugreen LP661 tripod segítségével teljes irányítást nyerhet a képkivágás és perspektíva felett. Az állítható magasság 88.8 - 175 cm között biztosítja a pontos beállítást bármilyen jelenethez: portréktól a lenyűgöző tájképekig. Ez különösen fontos tulajdonság dinamikus fotósorozatok vagy gyorsan változó körülmények esetén, biztosítva minden felvétel tökéletességét.

Biztonság és stabilitás
Az Ugreen LP661 tripod minden eleme stabilitásra lett tervezve. Egy 0.93 m²-es alap, vastag, forgatható lábak és masszív alumínium biztosítja az eszköz biztonságát, akár egyenetlen terepen, akár dinamikus környezetben dolgozik. Akár 5 kg teherbírásával az Ugreen LP661 tripod előkészült az összetett feladatokra is. Legyen szó egy fejlett kameráról vagy egy könnyű okostelefonról, ez a tripod stabil és biztonságos támogatást nyújt.

Kísérletezzen a perspektívával
Az Ugreen LP661 tripod nem korlátozódik a szokványos felvételekre. A különféle szögű felvételek készítésének lehetőségével minden projekt egyedi karaktert kaphat. Kísérletezzen a perspektívával, és fedezzen fel új és kreatív módokat tripodja használatával.

Az Ugreen LP661 tripod inspiráló funkcionalitása
Nemcsak stabilizája felszerelését, hanem számos további funkciót kínál, amelyek megkönnyítik munkáját. Akár professzionális fotósorozatot vezet, akár élőben közvetít, az Ugreen LP661 minden kihívásra kész. Ráadásul mindössze 1,2 kg súlyú, így könnyen hordozható helyről helyre.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett