Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576282854 Márka: Hurtel

Tripod tripod sportkamerához


Cikkszám: Tripod stand for action camera | EAN/Vonalkód: 9145576282854 | Márka: Hurtel

Tripod tripod sportkamerához


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Tripod tripod sportkamerához Tripodunk egy lenyűgöző eszköz, amely még izgalmasabbá teszi a sportkamerával való kalandokat. Egy egyedi termék, amely stabilitást, tartósságot és páratlan kényelmet biztosít, miközben széles kompatibilitást nyújt különböző kamerák és projektorok számára. Ez a könnyű tripod aktív életmód kedvelőinek készült, akik minden pillanatot a legjobb minőségben akarnak megörökíteni. A sportkamera tripod legfontosabb előnyei:- Stabilitás és tartósság: Az alumínium ötvözet páratlan stabilitást biztosít még nehéz terepviszonyok között is, garantálva, hogy a felvételek mindig tiszták és stabilak maradnak.
- Széles Kompatibilitás: Számos kamera és projektor számára megfelelő, így tökéletes társ bármely videó- és fotózási rajongó számára, függetlenül a használt felszereléstől.
- Könnyű és Kényelmes: Könnyű kialakításának köszönhetően tripodunk könnyen hordozható, lehetővé téve, hogy szabadon utazhass, és anélkül rögzíthesd legfontosabb pillanataidat, hogy plusz terhet jelentene.
Alumínium ötvözet - A stabilitás és tartósság garanciája Ez a tripod a legigényesebb körülményeket figyelembe véve készült. Az alumínium ötvözet nemcsak a stabilitást tartja fenn dinamikus mozgások közben is, hanem hosszú távú tartósságot is garantál, így bármilyen helyzetben megbízhatsz benne. Széles Kompatibilitás - igazítsd a kamerádhoz Nem kell aggódnod, hogy a tripod illeszkedik-e a kamerádhoz. Termékünk számos kamera és projektor modellel kompatibilis, teljes szabadságot biztosítva a lenyűgöző tartalmak létrehozásához, függetlenül a használt felszereléstől. Könnyű kialakítás - a kényelem minden helyzetben Indulj el minden kalandra könnyedén. Tripodunk nemcsak rendkívül könnyű, hanem könnyen hordozható is, így az emlékezetes pillanatok megörökítése helyett a felszerelés súlyával való aggódásra kell koncentrálnod. Kompakt kialakítás - mindig készen az akcióra A sportkamera tripod mobilitást szem előtt tartva készült. Kompakt kialakításának köszönhetően könnyedén elfér egy hátizsákban vagy táskában, ami lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor gyorsan felkészülj a felvételhez. A kalandjaid a legjobb minőségben Sportkamera tripodunk nemcsak egy eszköz, amely minden kalandon elkísér, hanem biztosítja, hogy felvételeid mindig professzionálisak és részletgazdagok legyenek. Fedezd fel az új lehetőségeket, és örökítsd meg a pillanatokat a legmagasabb minőségben. Legyenek felvételeid stabilak és egyediek! Rendelje meg sportkamera tripodunkat most, és tapasztald meg a stabilitást, tartósságot és kényelmet minden kaland során. Hozz létre felejthetetlen pillanatokat, és rögzítsd őket mindig a legjobb minőségben. Ne hagyj ki egyetlen akciót se!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett