Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6920680845569 Márka: XO

XO W8 Pro Sport okosóra (fekete)


Cikkszám: W8 PRO black | EAN/Vonalkód: 6920680845569 | Márka: XO

XO W8 Pro Sport okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az XO W8 Pro okosóra egy sportóra, amely segít az egészség megfigyelésében és az értesítések, valamint üzenetek naprakészen tartásában anélkül, hogy a telefont ellenőrizni kellene. Számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet. A nagy, 2,01 hüvelykes 240 x 296 IPS felbontású kijelző biztosítja, hogy még a legapróbb részletek is jól olvashatók legyenek. Az akkumulátor élettartama 5 és 7 nap között van, és csak 2 órát vesz igénybe a töltés, így folyamatosan nyomon követhető az egészségi állapot. A készülék cinkötvözetből és edzett üvegből készült, ami garantálja a tartósságát, és az IP67 szabvány biztosítja a por- és vízállóságot.

Egészségfigyelés:
Az XO-W8 Pro okosórával nyomon követheted a vérnyomásodat, a megtett lépések számát, valamint ellenőrizheted a vér oxigénszintjét, figyelheted az alvásodat, ébresztőt állíthatsz be, használhatod a stopperórát, megtalálhatod a telefonodat, használhatod a számológépet, iránytűt, barométert, és NFC-n keresztül telefonálhatsz, vízfogyasztásra vonatkozó értesítéseket kaphatsz, és hangalapú asszisztenst használhatsz.

Porellenállás és vízállóság:
Az IP67 szabvány teljes porállóságot biztosít a készülék számára, így az XO-W8 PRO terepbiciklizéstől sem remeg meg. Ezen felül a fröccsenések, az eső vagy akár a 30 percig tartó 1 méteres mélyvíz sem árt a karórának, így zuhanyozás közben is viselheted. A magas minőségű cinkötvözet és edzett üveg biztosítja a tartósságot és az elegáns megjelenést.

Hosszú akkumulátor-élettartam:
Az óra folyamatos működést biztosít 5-7 napig, így közel egy héten keresztül figyelheted az egészségi állapotodat. Készenléti üzemmódban, a képernyő kikapcsolt állapotában, az óra akár 30 napig is kitart. A 230mAh akkumulátor feltöltése mindössze két órát vesz igénybe.

Személyre szabhatóság:
Az XO W8 PRO okosóra lehetővé teszi, hogy a megjelenését a saját ízlésedre szabhasd, így még kellemesebbé téve a napi használatot.

Hangalapú asszisztens:
A MI-alapú hangalapú asszisztens egy másik fantasztikus funkciója az okosórának, amely lehetővé teszi, hogy hangutasításokkal ellenőrizhesd az időjárást, állíts be emlékeztetőket vagy küldj üzeneteket, megkönnyítve ezzel a tájékozódást, amikor a kezeid foglaltak vagy a telefonod nincs elérhető távolságban.

Üzenetküldők:
Az XO W8 PRO okosóra lehetővé teszi, hogy naprakész maradj az olyan alkalmazásokból érkező üzenetek és értesítések terén, mint a WhatsApp, a Facebook, a Twitter, a QQ és a WeChat, anélkül, hogy a telefonodhoz nyúlnál. Ez nagyszerű megoldás, amikor edzel vagy éppen gyermekedre vigyázol.

Műszaki adatok:
- Márka: XO
- Modell: XO-W8 Pro
- Szín: Fekete
- Bluetooth: 5.0
- Alkalmazás: Wearfit Pro 1
- Kompatibilitás: Android 4.4 és újabb, iOS 9.0 és újabb
- Anyag: Cinkötvözet, Edzett üveg, Szilikon
- Töltés: Vezeték nélküli
- Kijelző: 2,01 hüvelyk, 240 x 296 IPS
- Vízállóság: IP67
- Akkumulátor: 230mAh
- Működési idő: 5-7 nap
- Készenléti idő: Körülbelül 30 nap
- Töltési idő: 2 óra
- Funkciók: Bluetooth hívások, NFC, pulzusmérés, MI hangalapú asszisztens, vér oxigénszint mérése, vérnyomás mérés, hőmérséklet, időjárás, hívás emlékeztető, mozgásszegény emlékeztető, vízfogyasztás emlékeztető, lépésszámlálás, kódolvasás, Karuri, sport módok, alvásfigyelés, ébresztőóra, stopper, telefon keresése, osztott képernyő mód, számológép, magasságmérő, iránytű, többféle számlapstílus, stb.
- Nyelvek: Lengyel, Ukrán, Orosz, Angol, Kínai, Spanyol, Portugál (nemzetközi verzió), Francia, Görög, Olasz, Indonéz, Thai, Arab, Héber, Vietnami, Maláj, Román, Holland, Magyar (bolgár nélkül)
- Súly: 26.4g
- Processzor: HS6621
- Szenzor: SC7A20
- Csatlakoztathatóság: Igen
- Belső memória: 128MB
- NFC: Igen
- Vízhatlan: Igen

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett