Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769308246 Márka: WOZINSKY

Wozinsky WCCAW 50W 4x USB-A QC autós töltő - fehér


Cikkszám: WCCAW | EAN/Vonalkód: 5907769308246 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky WCCAW 50W 4x USB-A QC autós töltő - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky WCCAW autós töltő, akár 50W teljesítménnyel és 4 USB-A porttal - fehér. Bemutatjuk a Wozinsky WCCAW autós töltőt - megbízható útitársát. Ennek köszönhetően teljes kényelemben élvezheti utazásait, bárhová is megy. A négy beépített kimeneti portnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy minden eszköze megbízható tápellátást kap. A telefon vagy tablet alacsony töltöttsége többé nem okoz problémát.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: WCCAW
- Anyag: PC, fém
- Bemeneti áram: 12V
- Kimeneti áram:
- USB-A 1: 5V/3.1A, 9V/1.8A, 12V/1.5A
- USB-A 2: 5V/3.1A, 9V/1.8A, 12V/1.5A
- USB-A 3: 5V/3.1A, 9V/1.8A, 12V/1.5A
- USB-A 4: 5V/3A, 9V/2.0A, 12V/1.5A
- Méretek: 78 mm x 32 mm x 32 mm
- Súly: 32 g
- Tárolási hőmérséklet: -20°C-tól 70°C-ig
- Működési hőmérséklet: 0°C-tól 40°C-ig

A Wozinsky WCCAW autós töltő legfontosabb előnyei:
- 4 eszköz egyidejű töltése: Nem kell többé választania, melyik eszközt töltse először. Most egyszerre töltheti okostelefonját, tabletjét, GPS-ét és kameráját.
- Gyors töltést biztosít: A Quick Charge 3.0 protokoll és az akár 50W teljesítmény támogatása révén okostelefonja pillanatok alatt üzemkész lesz. Eszközei még gyorsabban töltődnek, ami rendkívül hasznos vészhelyzetekben.
- Univerzális kompatibilitás: A Wozinsky WCCAW töltő szinte minden berendezést támogat - telefonokat, tableteket, GPS-eket, kamerákat. Ez az igazi sokoldalúság egy eszközben.
- Tartós kivitelezés: Töltőnk tartós műanyagból és fémből készült. Elegáns háza nemcsak dizájnjával nyűgöz le, hanem megbízhatóságot is biztosít hosszú éveken át.
- Túláram, teljesítmény és feszültség elleni védelem: Eszközei minden körülmények között biztonságban vannak. Töltőnk stabil kimeneti áramot biztosít és véd a lehetséges túlfeszültségek ellen.

Magas töltési hatékonyság
A Wozinsky WCCAW autós töltő 4 USB-A porttal biztosítja, hogy eszközei gyorsan feltöltődjenek. Az akár 50W teljesítményű töltéssel nem kell többé órákig várnia a teljes töltöttségre. Fedezze fel a kivételes teljesítményt, amely felgyorsítja utazásait és növeli az elektronikai eszközök használatának kényelmét az autóban.

A biztonság az első
Eszközei a legjobb védelmet érdemlik. A Wozinsky WCCAW autós töltőt biztonságot szem előtt tartva tervezték. Fejlett biztonsági funkciókkal van felszerelve, amelyek teljes védelem nyújtanak a töltés ideje alatt. Nem kell aggódnia a túlfeszültség vagy a túlmelegedés miatt. Most már nyugodtan utazhat, tudván, hogy eszközei jó kezekben vannak.

Univerzális kompatibilitás
Akár autóval, lakókocsival vagy teherautóval utazik, a Wozinsky WCCAW töltő a tökéletes társ. 4 USB-A portja lehetővé teszi különböző eszközök egyidejű töltését, anélkül, hogy több töltőt kellene magával vinnie. Kényelmes, igaz? Telefonja, tabletje és navigációs rendszere mindig készen áll majd a használatra.

Tartósság évekre
A Wozinsky WCCAW autós töltő nemcsak elegancia és hatékonyság, hanem tartósság is. A legmagasabb minőségű anyagokból készült, így hosszú ideig fog szolgálni.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett