Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972436982820 Márka: Colmi

Colmi P28 Plus Okosóra (fekete)


Cikkszám: P28PLUS | EAN/Vonalkód: 6972436982820 | Márka: Colmi

Colmi P28 Plus Okosóra (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Colmi P28 Plus okosóra (fekete)
Könnyítse meg az életét és biztos lehet benne, hogy semmi fontosról nem marad le. A Colmi P28 Plus okosóra értesíti Önt a bejövő üzenetekről és lehetővé teszi, hogy telefonon beszéljen. Emellett hosszú működési idővel és IP67 vízállósággal is büszkélkedhet. További előnye a nagy, 1.69″ méretű kijelző 240x280 képpontos felbontással. Az eszköz számos hasznos funkcióval rendelkezik, mint például pulzus- és alvásmonitorozás. Emellett 28 sport mód közül választhat.

1.69″ kijelző
A kényelmes okosóra használat a 1.69 hüvelykes TFT kijelzőnek köszönhetően biztosított, amelynek felbontása 240x280 képpont. Világos, tiszta képet biztosít, és magas minőségű 2.5D üvegből készült. Különlegesen vékony keretei révén szélesebb látómezőt kínál. Lehetőség van a képernyő megjelenésének személyre szabására is - válasszon több mint 100 elérhető számlap kialakítás közül vagy töltsön fel egy saját fotót!

Egészsége érdekében
Tartson mindent ellenőrzés alatt és reagáljon gyorsan bármilyen zavaró változásra. Az okosóra lehetővé teszi, hogy a nap 24 órájában mérje a pulzusát, emellett mérheti a vér oxigénszintjét is. Menstruációs naptárként is működik, emlékeztet a mozogásra és a vízfogyasztásra. Az alvásfigyelő funkció is elérhető - ismerje meg biológiai óráját, változtassa meg esetleges rossz szokásait, és kezdjen el végre eleget aludni!

Semmi fontosról nem marad le
Nem kell többé aggódnia, hogy lemarad valami fontos információról. Az okosóra azonnal értesíti Önt a bejövő üzenetekről - kompatibilis a legtöbb népszerű alkalmazással, mint a Facebook, a WhatsApp és a Twitter. Az eszközzel kényelmesen telefonálhat is (Bluetooth-on keresztül). Fogadjon hívást vagy tárcsázzon számot az óra kijelzőjén keresztül - nincs szükség arra, hogy a telefonjáért nyúljon!

Önre szabva
A P28 Plus okosóra rendkívül könnyű és kényelmes - hosszú ideig viselheti anélkül, hogy kényelmetlen lenne. Az eszköz ugyanakkor nagyon jól néz ki - modern, minimalista dizájnnal rendelkezik. Tökéletes kiegészítője lehet számos öltözködési stílusnak! Az okosóra IP67 vízállósággal is rendelkezik - nem kell levennie, amikor kezet mos, edzeni megy vagy esős időben elhagyja a házat.

28 sport mód
Tervezzen hatékonyabb edzéseket, kövesse nyomon előrehaladását és tűzzön ki több célokat. Az okosóra méri a megtett távolságokat és edzés közben monitorozza a pulzusát, lépéseket és elégetett kalóriákat is számlál. 28 sport mód közül választhat. Gyaloglás, futás, biciklizés, hegymászás, foci, tánc, vagy esetleg bowling? Biztosan talál valamit magának!

Hosszú üzemidő
Nem kell attól tartania, hogy gyakran töltenie kell az okosóráját. A P28 Plus egy tartós 235 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve. Ennek köszönhetően működési ideje eléri a 3 napot normál használat mellett vagy 5 napot készenléti módban, ha használ Bluetooth telefonhívásokat. Ha nem telefonál, az okosóra üzemideje normál használat mellett 7 nap, készenléti módban pedig 25 nap.

Még több funkció
Ez még nem a lehetőségek vége - az okosóra további hasznos funkciókat is kínál, amelyek tökéletesek lesznek a mindennapi használatra. Segítségével például távolról vezérelheti az okostelefonján található kamerát és zenelejátszót, ellenőrizheti az időjárás-előrejelzést és beállíthatja az ébresztőórát. Nem emlékszik, hova tette az órával párosított telefont? A Colmi P28 Plus segít megtalálni!

Tartozékok:

- Okosóra

- USB kábel

- Használati útmutató

Márka
Colmi

Modell
P28 Plus

Szín
Fekete

Kijelző
1.69″ TFT

Képernyő felbontás
240x280

Chip
RTL8762C

Memória
RAM: 192KB;
ROM: 64MB;

Akkumulátor kapacitás
235mAh

Működési idő
Bluetooth telefonhívások használatakor: kb. 3 nap (normál használat) / kb. 5 nap (készenléti mód);
Bluetooth telefonhívások használata nélkül: kb. 7 nap (normál használat) / kb. 25 nap (készenléti mód);

Töltés
Mágneses

Vízállóság
IP67

Méretek
43.5 x 36 x 11mm

Szíj hossza
255mm, állítható 155-235mm

Alkalmazás
Da Fit

Kompatibilitás
Android 4.4 és újabb, iOS 8.0 és újabb

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett