Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362613 Márka: WOZINSKY

Wozinsky üvegfólia Samsung Galaxy M55-re


Cikkszám: Wozinsky Tempered Glass Samsung Galaxy M55 | EAN/Vonalkód: 5907769362613 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky üvegfólia Samsung Galaxy M55-re


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky üvegfólia Samsung Galaxy M55-re A Wozinsky üvegfólia megvédi telefonod kijelzőjét a mindennapi meglepetésektől. A legmagasabb minőségű anyagokból készült, így nemcsak tartósságot, hanem átláthatóságot is biztosít. Egyszerű összeszerelés és teljes alkalmazási készlet biztosítják az azonnali és problémamentes védelmet.

Műszaki adatok:
- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky üvegfólia
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy M55
- Üveg keménysége: 9H

A Wozinsky üvegfólia legfontosabb előnyei:
- Páratlan karcállóságot biztosít. 9H keménységének köszönhetően a Wozinsky üvegfólia még az erős ütéseknek is ellenáll.
- Könnyen összeszerelhető. Lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan megvédd telefonod kijelzőjét.
- Tökéletesen tapad az egész kijelző felületére, ami kiküszöböli a levegőbuborékok problémáját az alkalmazás során. Garantálja a tökéletes illeszkedést.
- Kristálytiszta marad és ellenáll az ujjlenyomatoknak és a pornak. Speciális bevonatoknak köszönhetően a kijelző tisztítása még egyszerűbb.
- A készlet mindent tartalmaz, ami a tökéletes alkalmazáshoz szükséges: edzett üveg, kijelző tisztító kendők és por eltávolító matrica. A teljes készlet garantálja, hogy az alkalmazás gyors és hatékony lesz.

9H keménységű üveg - védelem páratlan módon A Wozinsky üvegfólia rendkívüli keménysége, 9H, kulcsfontosságú a kijelződ karcoktól és ütésektől való védelmében. Ez a magas keménységi szint még extrém helyzetekben is védelmet nyújt, ahol más üvegek meghibásodhatnak. Ráadásul a 9H keménység lehetővé teszi, hogy megőrizze a kijelző eredeti megjelenését anélkül, hogy befolyásolná annak funkcionalitását vagy érintésérzékenységét.

Könnyű telepítés, idő- és idegkímélés A Wozinsky üvegfólia alkalmazási folyamata gyors és intuitív, ami lehetővé teszi, hogy saját magad telepítsd az üveget anélkül, hogy szakemberek segítségére lenne szükséged. A mellékelt tartozékoknak köszönhetően minden telepítési lépés egyszerű és érthető, minimalizálva a hibák lehetőségét. Ideális megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és a gyorsaságot, valamint azoknak, akik azonnali védelmet szeretnének biztosítani telefonjuknak.

Teljes tapadás levegőbuborékok nélkül A Wozinsky üvegfólia sorozat tökéletesen tapad az egész kijelző felületére levegőbuborékok nélkül. Ez kulcsfontosságú a kijelzőn megjelenő kép megfelelő minőségének és a használat kényelmének fenntartásában. Az üveg nem befolyásolja negatívan az érintőképernyő érzékelőit, ami különösen fontos a modern okostelefonok esetében.

Kristálytiszta, ujjlenyomatokkal szembeni védelem A Wozinsky üvegfólia kristálytiszta marad, ami szükséges ahhoz, hogy a kijelzőn megjelenő kép minősége a legmagasabb szinten maradjon. Speciális tükröződésmentes és oleofób bevonatok hatékonyan megelőzik az ujjlenyomatok és a por felhalmozódását a kijelzőn.

Teljes alkalmazási készlet - mindent tartalmaz, amire szükséged van A Wozinsky üvegfólia készlet mindent tartalmaz, ami a helyes alkalmazáshoz szükséges: üveg, kijelző tisztító kendők és por eltávolító matrica. Ez a telepítést nemcsak egyszerűvé, hanem teljeskörűvé is teszi, így azonnal élvezheted a védelmet.

Nézd meg, hogyan kell telepíteni a Wozinsky üveget

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett