Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108566803 Márka: 3mk Protection

3mk Silky Matt Pro matt fólia Samsung Galaxy M55 üvegfólia


Cikkszám: W-3SlMatPr-SaGaM55-0 | EAN/Vonalkód: 5903108566803 | Márka: 3mk Protection

3mk Silky Matt Pro matt fólia Samsung Galaxy M55 üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

SilkyMatt Pro egy modern védőfólia, egy ütésálló hátlappal, mely hatékonyságát tesztelték. A kijelzőt akár 400%-kal is megerősíti, megvédve a leggyakoribb fenyegetésektől. Amikor az okostelefon érintkezik kulcsokkal vagy homokszemcsékkel, vagy kemény betonra esik, a SilkyMatt Pro minimalizálja a képernyő repedésének és karcolódásának kockázatát. Használja telefonját bármilyen környezetben és hordozza tetszés szerint!

Milyen legyen az ideális védőfólia? Könyörtelen a fenyegetésekkel és szennyeződésekkel szemben? Vagy épp diszkrét és kellemes tapintású? A SilkyMatt Pro-val nem kell választania a funkcionalitás és gyengédség között. A fólia egyedülálló, selymes tapintású, matt felülettel rendelkezik. Az ujj simán és precízen csúszik rajta, mint egy üvegkijelzőn. A SilkyMatt Pro növeli a kijelző olvashatóságát a napfényben. Továbbá, a matt fólia nem hagy maga után ujjlenyomatokat. Be kell látnia, hogy egy ilyen védelem tiszta élvezet.

Feledkezzen el a porszemcsékről! A SilkyMatt Pro választásával egy áttörést jelentő nedves felviteli módszert használ – légbuborékok nélkül, porszemcsék nélkül, sikertelen kísérletek és pazarolt anyagok nélkül. A fóliát egy speciális, teljesen biztonságos gél segítségével rögzítheti a képernyőre, amely a termék csomagolásában található. Meglátja, hogy az eredmény elsőre tökéletes lesz. Nincs szüksége semmilyen tapasztalatra vagy gőzös helyiségre. Kicsomagolni és felhelyezni. Egyszerűen.

Nézze, ahogy a sérülések eltűnnek! Szeretne egy tökéletesen sima és hatékony képernyővédelmet hosszabb időre? Válassza a SilkyMatt Pro-t az innovatív Self-Heal™ technológiával! A fólia teljes önregeneráló képességgel rendelkezik. A kisebb sérülések és karcolások 1-2 napon belül eltűnnek róla. Okos, igaz? De ugyanakkor gazdaságos, kényelmes és határozottan környezetbarát.

Élvezze a tiszta és sima képernyőt! Olyan képernyővédelmet szeretne, amely nem zavarja a használhatóságot vagy a pontosságot? Védje kijelzőjét a SilkyMatt Pro-val – selymes, matt felülettel, prémium oleofób réteggel támogatva. A képernyő teljes mértékben érzékeny lesz, és ugyanakkor tökéletesen védett. A modern oleofób bevonatnak köszönhetően a fóliát könnyen tisztán tarthatja. Elfelejtheti a zsíros foltokat és egyéb szennyeződéseket, amelyek elrontják a kommunikáció élményét.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett