Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108580632 Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy M55 - 3mk FlexibleGlass üvegfólia


Cikkszám: W-3FxGl-SaGaM55-0 | EAN/Vonalkód: 5903108580632 | Márka: 3mk Protection

Samsung Galaxy M55 - 3mk FlexibleGlass üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

FlexibleGlass - Csak egy valódi Flex létezik. Új, jobb formula. Rendkívül vékony - szinte láthatatlan képernyővédő. Hatékony védelem - akár 250%-kal erősíti a képernyőt és karcálló. Antibakteriális bevonat - gondoskodik a te és telefonod biztonságáról. Védelem, amely nem látható. Tudjuk, hogy a telefon eredeti megjelenése fontos. Ezért hoztunk létre egy üvegfóliát, amely nemcsak tökéletesen védi a képernyőt, hanem szinte láthatatlan is. Kevesebb mint fél milliméter vastagság, amely valóban nehezen észrevehető és érezhető az ujj alatt. Ennek köszönhetően olyan érzést nyújt, mintha az ujj sima üvegen csúszna. Szükséged van erős védelemre diszkrét formában? Válaszd a FlexibleGlass-t!

Erősebb védelem, mint valaha - A 250%-os képernyőerősítés különbséget jelent. A Flex-szel a magasból kemény felületre történő esések ártalmatlanok lesznek a telefon kijelzőjére. A hibrid elnyeli az ütés energiáját, hatékonyan védve a kijelzőt a töréstől. Ezért a FlexibleGlass-szal stresszmentesen használhatod a telefonodat még sziklamászás közben is.

Tökéletesen sima képernyő - A FlexibleGlass rendkívül karcálló egy további kerámia rétegnek köszönhetően, amely 7H keménységet biztosít. A hibridünkkel biztos lehetsz benne, hogy a telefonod kijelzője új marad még hosszú használat után is. Nyugodtan tarthatod a zsebedben vagy táskában a kulcsaid mellett, és az üvegfólia gondoskodik arról, hogy egyetlen karcolás se jelenjen meg a kijelzőn.

Személyre szabva - Válaszd a Flex-et, amely a telefonod modelljéhez illik. Biztos lehetsz benne, hogy az üvegfólia minden centimétert megvéd a kijelzőből anélkül, hogy a kamera lencséjét takarná. Ráadásul a Flex elhelyezési matricáinak köszönhetően gyorsan és tökéletesen tudod felhelyezni a hibrid üvegfóliát a képernyőre. Válaszd a teljes kijelzővédelmet és a probléma nélküli felszerelést.

Biztonságodra ügyelve - A FlexibleGlass nem csak a telefonod kijelzőjét védi, hanem a te biztonságodat is szolgálja. A Flex speciális antibakteriális bevonata véd a vírusok és baktériumok ellen. Naponta többször érintjük meg a telefon kijelzőjét. Ezért nemcsak az eszközünk, hanem saját magunk biztonságára is érdemes gondolni. Helyezd fel a megbízható hibridünket a kijelzőre, és felejtsd el a telefon használata közben rejtőzködő veszélyeket!

Azonnali reakció az érintésre - Semmi sem olyan bosszantó, mint egy nem reagáló képernyő. Ezért gondoskodtunk arról, hogy a FlexibleGlass tökéletesen reagáljon az ujjaid érintésére. Ha szeretsz telefonon játszani, válaszd a hibridünket. Garantáljuk, hogy nem fog csalódást okozni az érintési és cselekvési reakcióban. Ráadásul az oleofób rétegnek köszönhetően a kijelző védve van a szennyeződésektől. Ragadd meg a Flex-et és élvezd a rendkívül érzékeny és tiszta képernyőt!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett