Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769362866 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Privacy Glass edzett üveg antispy szűrővel Samsung Galaxy A55-hoz üvegfólia


Cikkszám: Wozinsky Tempered glass PRIVACY Full glue SAMSUNG A55 | EAN/Vonalkód: 5907769362866 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Privacy Glass edzett üveg antispy szűrővel Samsung Galaxy A55-hoz üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

1700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Privacy edzett üveg antispy szűrővel Samsung Galaxy A55-hoz

Eleged van a kíváncsi tekintetekből a villamoson vagy buszon? A Wozinsky Privacy Glass edzett üveg antispy szűrővel véget vet ennek az aggodalomnak! Védd meg okostelefonod képernyőjét esésektől és karcolásoktól, miközben óvod a magánéleted. A privát szűrőnek köszönhetően csak te láthatod, mi van a képernyőn, mások csak üres képet fognak látni. Az összeszerelés gyerekjáték, és az üveg nem befolyásolja az okostelefon működését. Az erősített keret eleganciát kölcsönöz, és további élvédelmet biztosít.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky Privacy Glass
- Üveg keménysége: 9H
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A55

A Wozinsky Privacy Glass legfontosabb előnyei:
- Szabadon használhatod a telefonodat anélkül, hogy aggódnál a kíváncsi tekintetek miatt, hatékonyan védi a magánéleted. Az antispy szűrő csak bizonyos szögből teszi láthatóvá a képernyőt.
- Védelem a képernyőnek esések és karcolások ellen. Az üveg elnyeli az ütközés energiáját, így a képernyő sértetlen marad.
- Az üveg telepítése egyszerű és nem igényel szakértői segítséget. A készlet tartalmazza az összes szükséges kiegészítőt.
- Nem zavarja az okostelefon működését. A kép élénk marad, és a képernyő érzékenysége változatlan.
- Az erősített keret védelmet nyújt a széleknek a sérülések ellen. Megakadályozza a nem esztétikus repedések kialakulását, és megvéd a részecskék bejutásától az üveg alá.

Privát védelem antispy szűrővel
Hogyan biztosíthatod a magánéletedet nyilvános helyeken a telefonod használata közben? A Wozinsky Privacy Glass antispy szűrővel a tökéletes megoldás. Csak te láthatod, mi van a telefonod képernyőjén. Más szögből nézve a képernyő üresnek tűnik. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megvédd az üzeneteidet és más személyes tartalmaidat a kíváncsi tekintetek elől a buszon, villamoson vagy kávézóban.

Páratlan képernyővédelem
Gyakran kiesik a kezéből a telefonod? A Wozinsky Privacy Glass-nak köszönhetően a telefonod biztonságban van. Az üveg elnyeli az ütközési energiát, megvédve a képernyő sérüléseitől. Bár maga az üveg esetleg megrepedhet, ez az ő szerepe - hogy megvédje a telefonod képernyőjét. Élvezd a nyugalmat, amit a telefonodat érintő esések és karcolások ellen nyújtott védelem ad.

Egyszerű és gyors telepítés
Aggódsz, hogy a védőüveg telepítése bonyolult lesz? Semmi sem állhat távolabb az igazságtól! A Wozinsky Privacy Glass edzett üveg telepítése rendkívül egyszerű. A készlet tartalmazza az összes szükséges kiegészítőt, hogy megfelelően helyezd el az üveget a telefon képernyőjén. Az utasítások világosak és érthetőek, és az egész folyamat nem igényel szakértői segítséget. Csak néhány perc elég ahhoz, hogy teljes védelemben és magánéletben részesülj.

Teljes okostelefon-funkcionalitás
Félsz, hogy a védőüveg befolyásolja a telefonod működését? Semmi sem állhat távolabb az igazságtól! Wozinsky Privacy Glass edzett üveg nem zavarja az eszköz szokásos működését. A képernyő továbbra is éles marad, és az érintésérzékenység változatlan. Használhatod az okostelefonodat, ahogy mindig is tetted, miközben élvezheted a további védelmet és magánéletet. Ez a tökéletes megoldás mindazoknak, akik értékelik a használat kényelmét.

További élvédelem
Aggódsz a telefon szélén lévő sérülések miatt? A Wozinsky Privacy Glass erősített kerete további védelmet nyújt. Ez nem csak javítja az okostelefon megjelenését, hanem elsősorban megvédi a szélek repedéseitől és sérüléseitől. Így a telefonod újként fog kinézni, és semmilyen részecske sem juthat be az üveg alá. Ez a megbízható védelem, amit számon tarthatsz.

Nézd meg, hogyan telepítsd a Wozinsky üveget.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett