Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769360480 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Tempered Glass Full Glue Samsung Galaxy A55 fekete kerettel üvegfólia


Cikkszám: Wozinsky Tempered glass Full Glue Samsung A55 Black | EAN/Vonalkód: 5907769360480 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Tempered Glass Full Glue Samsung Galaxy A55 fekete kerettel üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Tempered Glass Full Glue Samsung Galaxy A55 fekete kerettel üvegfólia A Wozinsky edzett üvegfólia garantáltan biztosítja a kijelző védelmét. Ha a telefon leesik is, a kijelző sértetlen marad. A 9H keménység fokozottan karcállóbbá teszi a standard védőüvegeknél. A készlet tartalmazza a felhelyezést segítő kiegészítőket: képernyőtisztító kendőket és por eltávolító matricákat, amelyek biztosítják a tökéletes tapadást légbuborékok nélkül.

A Wozinsky Tempered Glass Full Glue legfontosabb előnyei:
- Védelmet nyújt a képernyő törése ellen. Az üveg elnyeri az ütés energiáját, és szétteríti azt a felszínén, ezzel minimalizálva a kijelző törésének kockázatát.
- Nagyon egyszerű az összeszerelése. A készlet tartalmazza az üveg felhelyezését segítő kiegészítőket.
- Fokozott karcállósággal rendelkezik. A 9H karcállóság még intenzív használat esetén is védi a képernyőt.
- Garantálja a kép tisztaságát színváltozás nélkül. Az üveg teljesen átlátszó, és nem befolyásolja a megjelenített kép minőségét.
- Magas használati komfortot biztosít. Az üveg szinte észrevehetetlen a kijelzőn, és nem befolyásolja az érintésérzékenységet.

Műszaki adatok:
- Márka: Wozinsky
- Sorozat: Wozinsky Tempered Glass
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A55
- Az üveg keménysége: 9H

Képernyővédelem törések ellen
A Wozinsky edzett üvegfólia úgy lett kialakítva, hogy elnyelje és eloszlassa az ütési energiát. Ennek köszönhetően, ha a telefon leesik, az üveg eltörhet, de a kijelző sértetlen marad.

Egyszerű telepítés a Wozinsky Tempered Glass Full Glue-val
A Wozinsky Tempered Glass Full Glue üvegfólia készlet gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé a telefon kijelzőjén. A tisztítókendők és matricák lehetővé teszik a képernyőfelület alapos előkészítését, megszüntetve minden olyan porszemcsét, amely befolyásolhatná a végső hatást.

Fokozott kijelző tartósság
A legmagasabb minőségű anyagok használatával az edzett Wozinsky üveg rendkívül karcálló. A 9H keménység garantálja, hogy még intenzív használat esetén sem maradnak csúnya nyomok a kijelzőn. Az ilyen védelem különösen fontos azok számára, akik nehéz körülmények között, például sportoláskor vagy terepi munkavégzéskor használják telefonjukat.

Változatlan képminőség
A Wozinsky Tempered Glass Full Glue üveg teljesen átlátszó, így nem befolyásolja a megjelenített kép minőségét és tisztaságát. Az üveg gyártásához használt kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy a színek és a kép élessége megmaradjanak. Ez különösen fontos azok számára, akik alkalmazásokat használnak, amelyek pontos színvisszaadást igényelnek, például játékok vagy grafikai alkalmazások esetén.

Használati kényelem az üveg felhelyezése után
A Wozinsky Tempered Glass Full Glue üveg szinte észrevehetetlen a telefon kijelzőjén. Az érintésérzékenységet sem befolyásolja, így az érintőképernyőt ugyanazzal a könnyedséggel használhatja, mint korábban. Ez különösen fontos mind üzenetíráskor, mind igényes alkalmazások vagy játékok használatakor.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett