Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724073625 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Matrix Ultra-Wide Fit üvegfólia pozicionálóval Samsung Galaxy A55 5G-hez


Cikkszám: PAN000680-0 | EAN/Vonalkód: 5711724073625 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Matrix Ultra-Wide Fit üvegfólia pozicionálóval Samsung Galaxy A55 5G-hez


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit Matrix D3O

A változás itt kezdődik. Az elismert MATRIX képernyővédő fólia a PanzerGlass™-tól a változás. 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült, és a telefon élettartamának meghosszabbítására tervezték. FSC™ tanúsítvánnyal rendelkező dobozban érkezik, amely kb. 30%-kal kevesebb papírt használ az előző MATRIX modellekhez képest. D3O® ütésvédelemmel van ellátva, amit az elit katonai erők is használnak. Védi a képernyőt véletlen ütésektől, leejtésektől és más mindennapi veszélyektől. Eszközeink élettartamának meghosszabbítása és a gyártás szükségességének elhalasztása egy lépés a fenntarthatóbb jövő felé. PanzerGlass™ együttműködik a The Perfect World Foundation nevű nonprofit szervezettel a "Project Ocean" támogatására. Minden eladott MATRIX után a PanzerGlass™ adományt tesz egy, a tengeri élet védelmét célzó projektre, például a műanyag és kísértetsoros hulladék csökkentésére az óceánokban.

A MATRIX egy AlignerKit-tel érkezik, amely megkönnyíti a telepítést, és lépésről lépésre bemutatott utasításokat, valamint egy QR kódot tartalmaz, amely gyors hozzáférést biztosít az online oktatóvideóhoz. És a megjelenés? Olyan könnyű, vékony és átlátszó, hogy alig veszed észre... amíg a telefonod képernyője éles asztalsarokba nem ütközik vagy zsebedben lévő fém kulcsokkal nem karcolódik. Lehet, hogy nem történik meg, de ha mégis, bánni fogod, hogy nem kattintottál az „kosárba tesz” gombra.

A képernyővédő Ultra-Wide Fit kialakítású, ami azt jelenti, hogy lefedi a telefon elejét, kiváló képernyővédelmet és teljes láthatóságot biztosít a képernyő számára, miközben hagy némi helyet a szélein a PanzerGlass™ tok számára. A telefon 360 fokos védelme érdekében kombináld a képernyővédőt és a tokot a PanzerGlass™ PicturePerfect kameravédő fedéllel.

Specifikáció:

Név: PanzerGlass
Típus: Képernyővédelem
Védelmi típus: Védőfólia
Kompatibilitás: Samsung Galaxy A55 5G A556

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett