Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108555197 Márka: 3mk Protection

3mk ARC+ üvegfólia Samsung Galaxy A35 / A55 5G


Cikkszám: 3mk ARC+(1343)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108555197 | Márka: 3mk Protection

3mk ARC+ üvegfólia Samsung Galaxy A35 / A55 5G


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A legjobb a lekerekített kijelzőhöz

Egy ívelt kijelző valódi kihívás a fólia és üveg tervezők számára. Előfordulhat, hogy a védelem feljön vagy eláll, ezáltal kevésbé védve a kijelzőt. Mi a megoldás? A lekerekített kijelzők igényeit különös hangsúlyt fektetve tervezett ARC+ üvegfólia. Széltől szélig tapad, ezáltal védve az egész kijelzőt.

Félig nedves telepítés

Miért választottuk a rögzítő géllel történő telepítést? Először is, ez a módszer lehetővé teszi a tökéletes hatás elérését: könnyen felhelyezhető a fólia, tökéletesen tapad az eszközre, még a széleken is, és nem válik le. Emellett könnyen változtathatja a fólia helyzetét a kijelzőn a telepítés során.

Képernyő 150%-kal erősebb

Olyan védelmet értékel, amely növeli a kijelző biztonságát és ugyanakkor sértetlen marad? Az ARC+ egy megoldás, amely mindkét feltételt kielégíti. Mindössze 0.17 mm vastagságú és a képernyőt akár 150%-kal megerősíti, így nem kell tartania a karcolásoktól és ütközésektől.

Tökéletes átlátszóság

Tart attól, hogy a fólia felhelyezése után a színek telítettsége vagy élessége romlik? Teljesen felesleges! A fólia szerkezete biztosítja a megjelenített tartalom valódi színeinek fenntartását. Az ARC+ üvegfólia garantálja a kijelző színeinek és tisztaságának tökéletes visszaadását!

Önregeneráló

Annak érdekében, hogy az ARC+ üvegfólia még praktikusabb megoldást nyújtson, alkalmaztunk egy Self-Heal bevonatot. A fólia önmagát regenerálja az apró karcolásoktól és sérülésektől 24 órán belül. A védelem használata rendkívül kényelmes, mert tovább élvezheti a tökéletesen sima fóliát!

Kompatibilis az ujjlenyomat-olvasóval

Olyan védelemre vágyik, amely támogatja telefonja ujjlenyomat-olvasóját? Az ARC+ kiváló választás: a fólia egyenletes, sima felülettel rendelkezik, amely érzékeny az érintésre. Biztosítja a hatékony képernyőfeloldást és a tökéletes válaszkészséget. Kivételes kényelem az ujjainak!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett