Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5711724173585 Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit Privacy edzett üvegfólia irányzékkal Samsung Galaxy A55 5G


Cikkszám: PAN000681-0 | EAN/Vonalkód: 5711724173585 | Márka: PanzerGlass

PanzerGlass Ultra-Wide Fit Privacy edzett üvegfólia irányzékkal Samsung Galaxy A55 5G


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás


PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit Privacy: Privát üzenetek. Banki adatok. PIN kódok. Ezzel a PanzerGlass™ képernyővédővel személyes információid biztonságban vannak a vonaton, kávézóban vagy irodában mellette ülő kíváncsi szemek elől. Egy speciálisan tervezett adatvédelmi szűrő teszi a képernyőt gyakorlatilag láthatatlanná mindenki számára, kivéve téged. Emellett egy foltálló bevonattal is rendelkezik, amely csökkenti az ujjlenyomatokat és zsíros foltokat, biztosítva a tiszta – de még mindig privát – képernyőkilátást.

És mi a helyzet a képernyővédelemmel? Az egyedülálló! A korábbi adatvédelmi modellekhez képest 3x nagyobb karcállósággal rendelkezik, ez a képernyővédő megóvja telefonod képernyőjét a véletlenszerű ütődésektől, zuhanásoktól és egyéb mindennapi veszélyektől. Vagy egy fenntarthatóbb módon: megvédi és meghosszabbítja telefonod élettartamát, ezzel késleltetve az új telefonok előállításának szükségességét. Ez egy módja a fenntarthatóbb jövő felé való munkálkodásnak. Egy másik az, hogy kevesebb csomagolást használunk: ennél a képernyővédőnél 33%-kal csökkentettük a papírcsomagolás mennyiségét a korábbi modellekhez képest. Mint minden termékünk, ez is egy FSC™ tanúsítvánnyal rendelkező, újrahasznosítható dobozban érkezik.

A képernyővédőhöz EasyAligner jár, ami azt jelenti, hogy a telepítés gyerekjáték (komolyan!), és hogy még könnyebbé tegyük, mellékeltünk lépésről-lépésre útmutatót, valamint egy QR kódot a gyors hozzáféréshez online útmutató videónkhoz. És emlékezz: Miután felhelyezed a képernyővédőt, soha többé nem kell attól tartanod, hogy telefonod képernyője elsőnek éri a földet. Lehet, hogy nem történik meg, de ha mégis, megbánod, hogy nem kattintottál a "kosárba teszem" gombra.

A képernyővédő Ultra-Wide Fit, ami azt jelenti, hogy lefedi a telefon elejét, kiváló képernyővédelmet és teljes képernyő láthatóságot biztosít, miközben némi helyet hagy a szélek körül a PanzerGlass™ toknak. A telefon 360 fokos védelméhez kombináld a képernyővédőt és a tokot a PanzerGlass™ PicturePerfect kamera lencsevédővel.

Specifikáció:

Név: PanzerGlass
Típus: Képernyővédelem
Biztonsági típus: Edzett üveg
Kompatibilitás: Samsung Galaxy A55 5G A556

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett