Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576226612 Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kitámasztós Szilikon Tok Samsung Galaxy A72 4G Mint tok


Cikkszám: Wozinsky Kickstand Samsung A72 4G Mint Green | EAN/Vonalkód: 9145576226612 | Márka: WOZINSKY

Wozinsky Kitámasztós Szilikon Tok Samsung Galaxy A72 4G Mint tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Wozinsky Kitámasztós Tok Samsung Galaxy A72 4G Szilikon Kitámasztóval - Menta A Wozinsky Kitámasztós Tok multifunkcionális szilikon tok számos előnnyel rendelkezik. Könnyen feltehető, tökéletesen illeszkedik a készülékhez, és kiváló védelmet nyújt esések vagy ütések esetén. Fontos megemlíteni, hogy a beépített kitámasztó jelentősen növeli a kényelmet a böngészés, filmnézés, fényképek megtekintése vagy cikkek olvasása közben. Kihajtás után a kitámasztót a kezébe veheti vagy kényelmesen elhelyezheti egy sík felületen, például egy asztalon vagy pulton. A Wozinsky Kitámasztós Tok nagyon magas minőségű és elegáns kialakítással rendelkezik.

Specifikáció:
- Márka: Wozinsky
- Modell: Kitámasztós Tok
- Kompatibilitás: Samsung Galaxy A72 4G
- Anyag: TPU
- Szín: menta

A Wozinsky Kitámasztós Tok főbb előnyei:
- Kényelmes használatot biztosít a kihajtható kitámasztónak köszönhetően. A Wozinsky Kitámasztós Tok lehetővé teszi, hogy a telefont függőlegesen vagy vízszintesen elhelyezze, hogy kényelmesen böngészhessen az interneten vagy nézhessen filmeket.
- Hatékonyan védi a telefont a sérülésektől. Karc- és sérülésálló TPU anyagból készült, a tok nemcsak a hátlapot, hanem az egész telefon széleit is lefedi.
- Tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez. A Wozinsky Kitámasztós Tok könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, a hangszóróhoz vagy a gombokhoz.
- Kényelmesen kézben tartható és nem csúszik. A Wozinsky Kitámasztós Tok csúszásgátló bevonattal és beépített kitámasztóval rendelkezik, amely fogantyúként is funkcionál.
- Védi a kamera lencséjét a karcolásoktól. A tok szélei néhány milliméterrel megemeltek, így a telefont biztonsággal helyezheti el lapos felületeken anélkül, hogy a lencsék megsérülnének.

Szilikon Wozinsky Kitámasztós Tok funkcionális kitámasztóval A Wozinsky Kitámasztós Tok beépített összecsukható kitámasztóval rendelkezik mágnesekkel, melyek segítségével jelentősen javíthatja a telefon használatának kényelmét. A kitámasztót egyetlen mozdulattal kinyithatja - csak nyissa ki, támassza meg, és helyezze kemény felületre, hogy stabilitást adjon a telefonnak. Ez nagyszerű funkció mindazok számára, akik szeretnek filmeket nézni vagy böngészni az interneten okostelefonon. Nincs rázkódás, csúszás, és nincs szükség arra, hogy kezében tartsa a telefont! A beépített mágnesek lehetővé teszik, hogy a tokot mágneses autós tartóra rögzítse.

Sérülésálló szilikon tok Wozinsky Kitámasztós Tok Az szilikon Wozinsky Kitámasztós Tokban elhelyezett telefon nagyon jól védett a mechanikai sérülésektől. A tok tartós TPU anyagból készült, amely magas ellenálló képességgel rendelkezik a karcolásokkal vagy repedésekkel szemben. A tok sarkain lévő légzsákok tovább erősítik a védelmet, például esések esetén.

Tok Samsung Galaxy A72 4G-hez - tökéletesen illeszkedő Az szilikon Wozinsky Kitámasztós Tok nagyon könnyen felszerelhető. A TPU anyag, amelyből készült, tartós, de egyúttal rugalmas is, így sokkal könnyebb a tokot a telefonra helyezni. Fontos, hogy a tok pontosan illeszkedik a telefon modelljéhez, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes gombhoz, hangszóróhoz és töltőporthoz.

Wozinsky Kitámasztós Tok csúszásgátló szilikon tok Az szilikon Wozinsky Kitámasztós Toknak köszönhetően jelentősen javíthatja a telefon használatának kényelmét. A tok csúszásgátló bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a telefon kicsússzon a kezéből hosszabb használat után is. És ha hosszabb videót szeretne nézni egy videószolgáltatáson, hajtsa ki a kitámasztót és helyezze a kezében. Ez nagyon kényelmes megoldás.

A szilikon tok modern megjelenése és a kamera védelme Az szilikon Wozinsky Kitámasztós Tok hatékonyan védi a telefon kameráját is. A tok néhány milliméterrel megemelt lencseszéllel rendelkezik - ez elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a kamera karcolódását, például amikor a telefont az asztalra helyezi. Telefonja nemcsak jól védett lesz, hanem megőrzi divatos megjelenését is. A Wozinsky Kitámasztós Tok több színben kapható, minimalista, elegáns dizájnnal.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett