Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 9145576216231 Márka: Hurtel

Ring Case szilikon tok ujj támasztékkal és állvánnyal Samsung Galaxy A72 4G sötétkék


Cikkszám: Ring Case Samsung A72 4G Dark Blue | EAN/Vonalkód: 9145576216231 | Márka: Hurtel

Ring Case szilikon tok ujj támasztékkal és állvánnyal Samsung Galaxy A72 4G sötétkék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

1000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ring Case egy szilikon tok ujj támasztékkal. Szeretné szemmel tartani okostelefonját, miközben a számítógép mellett dolgozik? Gyakran néz filmeket vagy cseveg barátaival videó üzemmódban? A Ring Case szilikon tok ujj támasztékkal tökéletes megoldás az Ön számára. Ez a funkcionális tok továbbá egy ujj grip-el van ellátva, amely állványként is szolgál. Fém kivitelű elemek lehetővé teszik, hogy mágneses tartóban tárolja anélkül, hogy további rögzítőkre lenne szükség.

360 fokban forgatható fogantyú
Telefonja "leheveredhet" hosszú oldalán, vagy maradhat hagyományos helyzetben. Hegy? Lyuk? Nincs különbség. A szilikon Ring Case egy ujj támasztékkal van ellátva, amely teljes forgatási lehetőséggel rendelkezik. Ez a típusú gyűrű teljes szabadságot biztosít az okostelefon használatában, valamint kényelmes fogást a kézben a hívások során - legyen az videó vagy hang.

Színes okostelefon tok igényes vásárlók számára
Bár az ujj támasz ennek a toknak a legérdekesebb eleme, az alapvető előnyeit sem szabad figyelmen kívül hagyni. Lágy, mégis szilárd szilikonból készült masszív szerkezet, élénk színekben végzett kivitelezés, vagy a kiválasztott okostelefon testéhez való tökéletes illeszkedés más elemek, amelyek figyelmet érdemelnek. A Ring Case szilikon tok ujj támasztékkal nemcsak a készülék kényelmes használatát garantálja, hanem az eredeti megjelenését is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett