Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5060726254854 Márka: PowerLocus

Wireless Headphones for kids PowerLocus PLED (fekete és kék)


Cikkszám: pwl-pled-blackblue | EAN/Vonalkód: 5060726254854 | Márka: PowerLocus

Wireless Headphones for kids PowerLocus PLED (fekete és kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ismerje meg a PowerLocus PLED vezeték nélküli fejhallgatót gyerekeknek, amely magas hangminőséget és kényelmet biztosít. A 40 milliméteres meghajtók kiváló hangzást biztosítanak, miközben biztonságosak a legfiatalabb felhasználók hallása számára. Emellett színes LED háttérvilágítással is rendelkeznek, amely biztosan lenyűgözi a kis zeneimádókat.

Sokoldalú kombináció
A PowerLocus PLED fejhallgató két csatlakozási lehetőséget kínál - bekötheti őket vezetékesen egy 3,5 mm-es audiokábel segítségével, vagy vezeték nélkül párosíthatja őket a Bluetooth 5.3 technológiának köszönhetően. Ez teljes mozgásszabadságot és kényelmet biztosít, bármilyen helyzetben!

Hosszú üzemidő
A nagy teljesítményű akkumulátornak köszönhetően a PowerLocus PLED fejhallgató lenyűgöző, 25-30 órás üzemidőt kínál egyetlen feltöltéssel. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia, hogy gyorsan lemerülnek, és megakadályozzák gyermekét abban, hogy zenét vagy meséket hallgasson! Ráadásul mindössze körülbelül 2 órányi töltési idő elegendő - a kis felhasználóknak nem kell sokáig várniuk.

Kiváló hangminőség
A fejhallgatók 40 milliméteres meghajtókkal rendelkeznek, és széles frekvenciaátvitelt kínálnak (20 Hz-től 20 kHz-ig). Ennek eredményeként gazdagon részletezett és tiszta hangzást biztosítanak. Emellett három hangintenzitási mód áll rendelkezésre (74 dB, 85 dB és 94 dB), így testre szabhatók a gyermeke hallásának védelme érdekében.

Kivételes kényelem
A fejhallgatókat a kényelem szem előtt tartásával tervezték - a puha memóriahab, a hipoallergén anyagok és a könnyű kialakítás (mindössze 165 g) lehetővé teszik, hogy a gyerekek hosszabb ideig hordhassák őket kényelmetlenség nélkül. Emellett az állítható fejpánt tökéletes illeszkedést biztosít. A PLED modell összecsukható kialakítással is rendelkezik a kényelmes szállítás és tárolás érdekében.

További funkciók
Ez még nem minden, amit a PowerLocus PLED nyújtani tud. A beépített mikrofon lehetővé teszi a kényelmes beszélgetéseket, és az LED háttérvilágítás egyedi, modern karaktert kölcsönöz a fejhallgatónak. Lehetőség van zenék lejátszására microSD kártyáról is - így az Ön által kiválasztott dalokat vagy rajzfilmeket töltheti fel egy külső médiumra, és nagyobb ellenőrzést gyakorolhat afelett, hogy mit hallgat a gyermeke.

Tartozékok
- Fejhallgató
- 3,5 mm-es audiokábel
- USB-A - USB-C töltőkábel
- Hordtáska

Gyártó: PowerLocus
Modell: pwl-pled-blackblue
Szín: Fekete-kék
Csatlakozás: Vezetékes (3.5 mm-es audiokábel) vagy vezeték nélküli (Bluetooth)
Bluetooth verzió: 5.3
Üzemidő: Kb. 25-30 óra
Töltési idő: Kb. 2 óra
Meghajtó: 40 mm
Frekvenciaátvitel: 20 Hz - 20 kHz
Hangintenzitás: 3 elérhető mód - 74 dB / 85 dB / 94 dB
Mikrofon: Igen
Lejátszás microSD-ről: Igen
Súly: 165 g
Háttérvilágítás: LED

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett