Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5060726254878 Márka: PowerLocus

Gyerekeknek szóló vezeték nélküli fejhallgató PowerLocus PLED (rózsaszín)


Cikkszám: pwl-pled-pink | EAN/Vonalkód: 5060726254878 | Márka: PowerLocus

Gyerekeknek szóló vezeték nélküli fejhallgató PowerLocus PLED (rózsaszín)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ismerd meg a PowerLocus PLED gyerekeknek szóló vezeték nélküli fejhallgatót, amely kiváló hangminőséget és kényelmet biztosít. A 40 milliméteres meghajtók révén kiváló hangzást nyújtanak és biztonságosak a legfiatalabb felhasználók hallására nézve. A színes LED-es háttérvilágítás különösen tetszeni fog a kis zenekedvelőknek.

Sokoldalú kombináció
A PowerLocus PLED fejhallgató két csatlakozási lehetőséget kínál - vezetékkel csatlakoztathatod őket a készülékedhez egy 3,5 mm-es audio kábellel, vagy vezeték nélkül párosíthatod őket a Bluetooth 5.3 technológiának köszönhetően. Ez teljes mozgásszabadságot és kényelmet biztosít bármilyen helyzetben!

Hosszú üzemidő
A nagy teljesítményű akkumulátornak köszönhetően a PowerLocus PLED fejhallgatók egyetlen feltöltéssel 25-30 órás üzemidőt kínálnak. Tehát nem kell aggódnod, hogy túl gyorsan lemerülnek, így megakadályozva, hogy gyermeked zenét vagy meséket hallgasson! Ráadásul mindössze körülbelül 2 óra alatt feltölthetők - így a kis felhasználóknak nem kell sokáig várniuk.

Kiváló hangminőség
A fejhallgatók 40 milliméteres meghajtókkal vannak felszerelve és széles frekvencia-választ kínálnak (20 Hz-től 20 kHz-ig). Ennek eredményeként gazdag részletezett és tiszta hangzást biztosítanak. Ezen felül három hangerőszint mód (74 dB, 85 dB és 94 dB) áll rendelkezésre, így testre szabhatod őket gyermeked hallása védelmére.

Kivételes kényelem
A fejhallgatókat a kényelem szem előtt tartásával tervezték - a puha memóriahab, hipoallergén anyagok és könnyű kivitel (mindössze 165 g) azt jelentik, hogy a gyerekek hosszú ideig viselhetik őket kényelmetlen érzés nélkül. Emellett az állítható fejpánt biztosítja a tökéletes illeszkedést. A PLED modell összecsukható kivitelű, így kényelmesen szállítható és tárolható.

További funkciók
Ez még nem minden, amit a PowerLocus PLED nyújtani tud. A beépített mikrofon lehetővé teszi a kényelmes beszélgetéseket, és a LED-es háttérvilágítás egyedi, modern jelleget ad a fejhallgatónak. Lehetőség van zenét lejátszani microSD kártyáról is - így kiválasztható dalokat vagy meséket másolhatsz egy külső adathordozóra, és jobban ellenőrizheted, hogy mit hallgat a gyermeked.

Tartozékok - Fejhallgató - 3,5 mm-es audio kábel - USB-A to USB-C töltőkábel - Hordtáska

Gyártó: PowerLocus
Modell: pwl-pled-pink
Szín: Rózsaszín
Csatlakozás: Vezetékes (3,5 mm-es audio kábel) vagy vezeték nélküli (Bluetooth)
Bluetooth verzió: 5.3
Üzemidő: Kb. 25-30 óra
Töltési idő: Kb. 2 óra
Meghajtó: 40 mm
Frekvencia-válasz: 20 Hz - 20 kHz
Hangerőszint: 3 beállítható mód - 74 dB / 85 dB / 94 dB
Mikrofon: Igen
Lejátszás microSD-ről: Igen
Súly: 165 g
Háttérvilágítás: LED

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett