Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 4548736142374 Márka: Sony

Sony WH-CH520 Bluetooth On-Ear Fejhallgatók BT 5.2 Fekete EU


Cikkszám: SONY-WHCH520-BLK | EAN/Vonalkód: 4548736142374 | Márka: Sony

Sony WH-CH520 Bluetooth On-Ear Fejhallgatók BT 5.2 Fekete EU


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16990 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Egyedülálló hallgatási élmény
A digitális hangjavító motor (DSEE) helyreállítja azokat a harmonikus és élő elemeket, amelyek tipikus zenei tömörítés során elvesznek, így hitelesebb teljesítményt nyújt. A Sony / Headphones Connect alkalmazás EQ beállításaival személyre szabhatja a zenét saját ízlésének megfelelően, hogy egyedi hallgatási élményt nyújtson.

Tartson ki napokon át
Akár 50 óra akkumulátoridővel könnyedén hallgathatja kedvenc zenéit anélkül, hogy aggódnia kellene a lemerülés miatt. Ha a fejhallgató akkumulátora lemerülőben van, egy 3 perces gyors töltés 1,5 órás hallgatási időt biztosít.

Tiszta hívások
A beépített mikrofon lehetővé teszi a kihangosítást, és ugyanolyan jól működik online órához vagy munkaértekezlethez történő csatlakozáskor is.

Többpontos kapcsolat
A teljes kényelem érdekében ezek a Bluetooth® fejhallgatók egyszerre két Bluetooth eszközhöz is párosíthatók. Tehát, amikor hívás érkezik, a fejhallgató felismeri, melyik eszköz csöng, és automatikusan a megfelelőhöz csatlakozik.

Egész napos kényelemre tervezve
Nemcsak a dizájn stílusos, hanem a könnyű használatot is szem előtt tartva készült. A könnyű kialakítás és a forgatható fülkagylók könnyen le- és felcsúsztathatók, míg az állítható fejpánt, a párnák és a puha fülpárnák egész napos kényelmet biztosítanak.

Hangzás, ahogy tetszik
Személyre szabhatja a hangzást, ha különféle előre beállított lehetőségek közül választ, hogy a zenei műfajhoz igazítsa a hangminőséget. Vagy készítse el és mentse el saját előre beállításait az EQ Custom funkcióval a Sony / Headphones Connect alkalmazásban.

Tegye természetesebbé a zenét
Amikor egy eredeti zenei forrás tömörítésre kerül, elveszíti azokat a magas frekvenciájú elemeket, amelyek részletezettséget és gazdagságot adnak egy számnak. A digitális hangjavító motor (DSEE) hűen helyreállítja ezeket, így kiváló minőségű hangot hoz létre, amely közelebb áll az eredeti felvételhez.

Tanúsított fejhallgatók személyre szabott élményhez
A 360 Reality Audio tanúsítvánnyal rendelkező fejhallgatókkal és a Sony / Headphones Connect alkalmazással optimalizálhatja élményét saját egyedi fülformájának elemzésével, így élvezheti a legnagyobb zenei élményt.

Saját mozis élmény
A BRAVIA XR™ és a Wireless Transmitter WLA-NS73
Élvezze a lenyűgöző Dolby Atmos® élményt és a 360 térhatású hangzást, amely a füléhez igazodik a BRAVIA XR™ és ezekkel a fejhallgatókkal a WLA-NS7 vezeték nélküli jeladó segítségével.

360 térhatású hangszemélyesítő
A Sony / 360 Spatial Sound Personalizer alkalmazással személyre szabott hangélményt élvezhet. Az alkalmazás rögzíti és elemzi a fül formáját, lehetővé téve ezeknek a fejhallgatóknak, hogy saját térbeli hangmezőt hozzanak létre, amikor a BRAVIA XR™ tévékkel párosítják.

Dolby Atmos élmény
Amikor egy Sony WLA-NS7 vezeték nélküli jeladó van csatlakoztatva a BRAVIA XR™ TV-hez, a fejhallgató a körülötted lévő fantom hangszórók ideális elrendezését hozza létre, így élvezheti a Dolby Atmos élményt. Merüljön el a jelenetben, és érezze magát a cselekmény szívében.

Műszaki adatok:

-Súly: Kb. 147g

-Fejhallgató típusa: Zárt

-Meghajtó egység: 30mm

-Frekvencia válasz (Bluetooth® kommunikáció): 20Hz-20,000Hz (44.1kHz mintavétel)

-Hangerő szabályzó: Igen

-Bemenet(ek): Nincs

-DSEE Extreme: Nincs

-DSEE HX: Nincs

-DSEE: Igen

-S-Master HX: Nincs

-Passzív működés: Nincs

-Környezeti hang mód: Nincs

-Akkumulátor töltési idő: Kb. 3H

-Akkumulátor töltési mód: USB (Type-C)

-AKKUMULÁTOR ÉLETTARTAM (FOLYAMATOS KOMMUNIKÁCIÓS IDŐ): Max. 40H

-Akkumulátor élettartam (Várakozási idő): Max. 200H

-Bluetooth Specifikációs verzió: 5.2

-Hatótávolság: 10m

-Bluetooth frekvencia terjedelme: 2.4GHz sáv (2.4000GHz-2.4835GHz)

-Profils: A2DP, AVRCP, HFP, HSP

-Támogatott audió formátum(ok): SBC, AAC

-Támogatott tartalomvédelem: SCMS-T

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett