Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5060726255165 Márka: PowerLocus

Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatók PowerLocus P3 (rózsaarany)


Cikkszám: pwl-p3-rosegold | EAN/Vonalkód: 5060726255165 | Márka: PowerLocus

Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatók PowerLocus P3 (rózsaarany)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PowerLocus P3 Vezeték nélküli Fejhallgatók (rózsaarany)
Fedezd fel az eleganciát és a fejlett technológiát a PowerLocus P3 vezeték nélküli fejhallgatókkal, amelyek kiváló hangminőséget és kivételes kényelmet kínálnak. Hosszú üzemidővel (akár 50 óra), megbízható Bluetooth 5.3 csatlakozással és csúcskategóriás 40 mm-es meghajtókkal, ezek ideális választást nyújtanak a igényes felhasználók számára.

Hosszú üzemidő, gyors töltés
A fejhallgatók egyik legnagyobb előnye a hosszú üzemidő, amely körülbelül 40-50 óra. Ráadásul mindössze körülbelül 2 óra szükséges a teljes feltöltésükhöz. Nem kell sokáig várnod! Ezen kívül a PowerLocus P3 támogatja a gyors töltést - elegendő körülbelül 10 perc töltés, hogy további 3 órán keresztül zenét élvezhess.

Két csatlakozási lehetőség
A PowerLocus P3 nagy rugalmasságot kínál a 3,5 mm-es audio kábellel vezetékes és a Bluetooth 5.3 technológiával vezeték nélküli csatlakozás lehetősége miatt, amely stabil, megbízható átvitel és alacsony késleltetés biztosít bármilyen körülmények között. Így könnyedén válthatsz az eszközök között és hallgathatod a zenét ahogy szeretnéd! Rendelkezésre áll a Multi Point technológia is, amely lehetővé teszi, hogy a fejhallgatót egyszerre több eszközzel párosítsd.

Hangzás, amely lenyűgöz
Tapasztald meg, mennyire jól hangozhatnak kedvenc dalaid. A fejhallgatók kiváló minőségű 40 mm-es meghajtókat használnak és széles frekvenciaátvitelt kínálnak 20 Hz-től 20.000 Hz-ig. Ennek eredményeként mély, gazdag részletes hangzást és kiváló hangminőséget nyújtanak, amely megfelel a legigényesebb felhasználók elvárásainak.

Kivételes kényelem
Gyakran hallgatsz zenét hosszú órákon keresztül? Gondoskodj a kényelmedről! A fejhallgató fülkagylói rendkívül puha anyagokkal vannak bevonva, ami rendkívül kényelmessé teszi őket. Emellett az állítható fejpánt kialakítás lehetővé teszi, hogy a saját igényeidhez igazítsd. A PowerLocus P3 is nagyon könnyű (mindössze 191 g) és összecsukható kialakítású - így a szállítás és tárolás nem jelent majd problémát.

Beépített mikrofon
Szerezz be egy olyan fejhallgatót is, amely telefonhívásokhoz, online játékok lejátszásához vagy online találkozókon való részvételhez is jól használható. A P3 modell beépített, kiváló minőségű mikrofonnal rendelkezik, amely megbízhatóan rögzíti a hangodat és kiváló hangminőséget biztosít. Így a beszélgetőpartnered gond nélkül hallani fog téged!

Tartozékok
- Fejhallgató
- 3,5 mm-es audio kábel
- Töltőkábel

Gyártó: PowerLocus
Modell: pwl-p3-rosegold
Szín: Rózsaarany
Csatlakozás: Vezetékes (3,5 mm-es audio kábel) és vezeték nélküli (Bluetooth)
Bluetooth verzió: 5.3
Üzemidő: Kb. 40-50 óra
Töltési idő: Kb. 2 óra
Meghajtó: 40 mm
Frekvenciaátvitel: 20 Hz - 20,000 Hz
Mikrofon: Igen
Multi Point technológia: Igen
Súly: 191 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett