Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975472792057 Márka: Transformers

Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatók Transformers TF-G06 (sárga)


Cikkszám: TF-G06-yellow | EAN/Vonalkód: 6975472792057 | Márka: Transformers

Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatók Transformers TF-G06 (sárga)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Transformers TF-G06 vezeték nélküli fejhallgatók (sárga) modern technológiát, stílusos megjelenést és kivételes hangminőséget ötvöznek. Ideális választás azok számára, akik szeretik a jó hangzást és értékelik az esztétikát és a funkcionalitást egyaránt. A legújabb Bluetooth 5.4 technológia stabil vezeték nélküli kapcsolatot biztosít, a 40 milliméteres meghajtók pedig lenyűgöző hangzást garantálnak. Mindezt figyelembe véve a TF-G06 fejhallgatók tökéletesek zenehallgatásra, filmnézésre és még sok másra!

Fejlett Bluetooth 5.4 technológia
A Transformers TF-G06 Bluetooth 5.4 technológiát használ, ami gyors és stabil kapcsolatot biztosít az eszközöddel. Ennek köszönhetően késés nélkül élvezheted a kiváló minőségű hangot, ráadásul a hatótávolság akár 10 méter is lehet. Továbbá, a fejhallgatók automatikusan csatlakoznak az eszközödhöz az első beállítás után, lehetővé téve a gyors és problémamentes napi használatot. Nemcsak zenehallgatáshoz, hanem játékhoz is sikeresen használhatod őket!

Kristálytiszta beszélgetések
A beépített mikrofonok mesterséges intelligencia és fejlett jelfeldolgozó technológia támogatásával kiváló hívásminőséget biztosítanak. Legyen szó mozgás közbeni beszélgetésről vagy zajos környezetről, a Transformers TF-G06 tiszta és éles hangzást garantál, kiküszöbölve a környezeti zajt és interferenciákat. Ezáltal minden beszélgetésed nyugodtabb és kényelmesebb lesz!

Egész napos viselési kényelem
Az ergonomikus, fehérje bőr fülpárnák és az állítható rozsdamentes acél fejpánt rendkívül kényelmessé teszik a Transformers TF-G06 fejhallgatók viselését, akár hosszabb időszakokra is. Könnyű, összehajtható kialakításuknak köszönhetően ideálisak a mindennapi használatra, legyen szó otthoni vagy úti használatról. Bárhol is vagy, kényelmes és praktikus használatot élvezhetsz!

Lenyűgöző hangeffektek
A Transformers TF-G06 fejhallgatók 40 mm-es meghajtókkal vannak felszerelve, amelyek kiváló hangminőséget biztosítanak. A mély basszussal és kristálytiszta magas hangokkal egy rendkívül széles hangteret garantálnak, így igazi audiofil választás. A kiváló minőségű PET membránok használata lenyűgöző eredményeket produkál, amelyek egy teljesen új dimenzióba repítenek téged zenei élvezeted során.

Ne aggódj az energiaellátás miatt
Az alacsony fogyasztású technológia és a nagy teljesítményű, 250 mAh akkumulátor használatával a Transformers TF-G06 fejhallgatók akár 8 órán keresztül is működnek egyetlen töltéssel. Szükség esetén könnyedén átválthatsz vezetékes módra is, és hallgathatod a zenét megszakítás nélkül - csak használd a mellékelt 3.5 mm-es audiokábelt. Ez ideális azok számára, akik nem akarnak az akkumulátor töltöttségi szintjével foglalkozni hosszú utazások vagy mozgalmas napok során!

Széles kompatibilitás
Nem számít, milyen eszközöket használsz naponta. A TF-G06 fejhallgatók szinte minden helyzetben jól fognak működni! Könnyedén csatlakoztathatod őket a legtöbb Android, Windows vagy iOS készülékhez. A Transformers használatával nem kell korlátoznod magad!

Tartozékok
- Fejhallgató
- USB-A - USB-C töltőkábel
- 3.5 mm-es audiokábel
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: Transformers
Modell: TF-G06
Szín: Sárga
Kapcsolat: Vezetékes (AUX kábel) és vezeték nélküli (Bluetooth)
Bluetooth verzió: 5.4
Hatótávolság: Akár 10 méter
Frekvencia: 2.402 GHz - 2.480 GHz
Frekvencia-válasz: 20 Hz - 20 kHz
Impedancia: 32Ω
Meghajtó: 40 mm
Érzékenyég: Körülbelül 116 dB
Akkumulátor kapacitása: 250 mAh
Töltési idő: Körülbelül 2,5 óra
Működési idő: Kb. 8 óra
Töltési interfész: USB-C
Mikrofon: Igen

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett