Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876228454 Márka: UGREEN

Ugreen EC305 USB-C + USB autós töltő, 30W (fekete)


Cikkszám: 25845 | EAN/Vonalkód: 6941876228454 | Márka: UGREEN

Ugreen EC305 USB-C + USB autós töltő, 30W (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ugreen EC305 USB-C + USB autós töltő, 30W (fekete)
Tapasztalja meg a mobilitás új dimenzióját az Ugreen EC305 autós töltővel. A 30 wattos teljesítmény elegendő ahhoz, hogy gyorsan feltölthesse készülékeit útközben. Az USB-C és USB-A portok lehetővé teszik két eszköz hatékony egyidejű töltését, így a teljesítmény ott áll rendelkezésére, ahol a legnagyobb szükség van rá.


Megbízhatóság és biztonság
Az Ugreen EC305 által nem kell aggódnia eszközei biztonsága miatt. Számos biztonsági funkcióval van felszerelve, amelyek védelmet nyújtanak túlterhelés, túlfeszültség, túltöltés és rövidzárlat ellen. Tűzálló PC anyagokból készült, így tartós és biztonságos, biztosítva a nyugodt utazást mind Önnek, mind elektronikus eszközeinek.


Kivételes teljesítmény kompakt formában
Az Ugreen EC305 autós töltő, annak ellenére, hogy kompakt kialakítású, kivételes teljesítményt nyújt. Az átlagos autós töltőkhöz képest 50%-kal csökkentett méretével rendkívül praktikus és könnyen használható. Az USB-C port 30W-os, az USB-A port pedig 22,5W-os teljesítménye lehetővé teszi, hogy olyan készülékeket, mint az iPhone 15 vagy az iPad Pro, gyorsan feltöltsön, anélkül hogy órákat kellene várnia a teljes töltésre.


Sokoldalúság az Ugreen-nel
Gyors töltésre van szüksége iPhone, iPad vagy más eszköz számára? Az Ugreen EC305 a megoldás Önnek. Az autós töltő széleskörű kompatibilitása sokoldalúvá teszi, és bármilyen helyzetben készen áll. Legyen szó üzleti találkozóról vagy családi utazásról, az EC305 biztosítja készülékei számára a szükséges áramellátást.


Stílusos és intelligens töltés
Az EC305 töltő funkcionális kialakítást ötvöz esztétikával. Matt fekete burkolata és minimalista dizájnja bármilyen járműben jól mutat. Egy intelligens chip, amely felismeri a csatlakoztatott eszközöket, optimalizálja a töltési teljesítményt, biztosítva, hogy a töltési idő a lehető legjobb legyen, anélkül hogy károsítaná az akkumulátort.


Gyártó: Ugreen
Modell: EC305
Portok: USB-C + USB
Anyag: PC
USB-C kimenet: Max 30 watt
USB-A kimenet: Max 22,5 W

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett