Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141409046 Márka: QCY

Vezeték nélküli fejhallgató QCY H3 lite, ANC (fehér)


Cikkszám: H3 Lite white | EAN/Vonalkód: 6957141409046 | Márka: QCY

Vezeték nélküli fejhallgató QCY H3 lite, ANC (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

QCY H3 lite vezeték nélküli fejhallgató, ANC (fehér)

A QCY H3 Lite az ideális fejhallgató a zene szerelmeseinek, akik értékelik a minőséget és a kényelmet egyaránt. Kiváló hangminőséget nyújtanak, és az ANC technológiának köszönhetően mély basszust és tiszta magas hangokat élvezhetsz külső zajok nélkül. Az ergonomikus kialakítás és a puha fülpárnák hosszú órákon át tartó kényelmes viseletet biztosítanak. Az ENC technológia és a DSP mikrofonok kivételes hangminőségű beszélgetéseket biztosítanak, és az erős akkumulátor akár 60 órányi lejátszást is lehetővé tesz kedvenc zenéidre.

Kivételes hangminőség
Merülj el a tiszta és éles hangok világában a QCY H3 Lite vezeték nélküli fejhallgatóval. A 40 mm-es titán bevonatú membrán gazdagabb akusztikai élményt nyújt mély basszussal és tiszta magas hangokkal, amelyek minden hangjegyet életre keltenek. Így minden kedvenc zenéd ismeretlen részletét is hallani fogod!

Teljes koncentráció ANC mód segítségével
A H3 Lite fejhallgatók fejlett zajcsökkentő (ANC) technológiát használnak, amely hatékonyan szűri ki a külső zajokat, lehetővé téve, hogy csak a zenédre vagy beszélgetéseidre fókuszálj. Könnyedén válthatsz az ANC mód és az Áttetszőség mód között, amikor tudatosnak kell lenned a környezetedben, például egy vasútállomáson vagy repülőtéren.

Kristálytiszta beszélgetések
A QCY H3 Lite támogatja az ENC (Környezeti Zajcsökkentő) technológiát, amely jelentősen javítja telefonbeszélgetéseid minőségét a környezeti zajok kiszűrésével. A DSP (Digitális Jelfeldolgozás) technológiájú mikrofonok használatával a fejhallgatók hatékonyan szűrik ki a nem kívánt zajokat, mint például a forgalom zaja vagy a szélzaj, lehetővé téve a tiszta kommunikációt bárhol is vagy.

Kényelem hosszú órákon át
A QCY H3 Lite fejhallgatók a kényelem érdekében lettek tervezve. Az ergonomikus kialakítás puha fülpárnákkal, amelyek illeszkednek a fül formájához, tökéletes illeszkedést biztosítanak még hosszú hallgatási időszakok alatt is. Könnyű kialakításuk nem nehezíti el a fejedet vagy a füleidet, így ideálisak hosszabb zenehallgatáshoz vagy podcastokhoz.

Akár 60 óra zenehallgatás
Felejtsd el a gyakori töltést! A QCY H3 Lite fejhallgatók lenyűgöző üzemidőt biztosítanak - akár 60 óra ANC nélküli használat vagy akár 50 óra ANC bekapcsolt állapotában. A gyorstöltés lehetővé teszi akár 11 órányi használatot mindössze 10 perc töltés után, ami ideális azok számára, akik folyamatosan úton vannak.

Sokoldalú kapcsolatok
A QCY H3 Lite kiemelkedik a kapcsolati lehetőségekkel, így ideális választás azok számára, akik értékelik a rugalmasságot. A Bluetooth 5.3 stabil és gyors vezeték nélküli kapcsolatot biztosít akár 10 méteres távolságban. Ez lehetővé teszi, hogy kedvenc dalaidat zavartalanul élvezhesd vagy telefonálhass anélkül, hogy aggódnod kellene a jel interferenciája miatt. A fejhallgatók vezetékes kapcsolatot is kínálnak, ami különösen hasznos, ha az akkumulátor lemerül - választhatsz az AUX kábel vagy az USB-C port között.

Zavartalan lejátszás és nézés
A QCY fejhallgatók kiváló választás a legigényesebb felhasználók számára, akik megbízható felszerelést igényelnek mind munkához, mind szórakozáshoz. Különösen alacsony, mindössze 68 ms késleltetést kínálnak, ami biztosítja, hogy a hang tökéletesen szinkronban legyen a képpel filmnézés vagy játék közben. Emellett a QCY H3 Lite lehetővé teszi, hogy egyszerre 2 eszközhöz csatlakozz Bluetooth-on keresztül.

Könnyű használat
A fejhallgatók kezelése nem jelent majd kihívást számodra. Az intuitív gombok, amelyek a fülkagylókra vannak elhelyezve, gyors hozzáférést biztosítanak a legfontosabb funkciókhoz. Állítsd be a hangerőt, válts dalokat, kezelj hívásokat és még sok mást anélkül, hogy hozzá kellene nyúlnod az eszközhöz. Ráadásul a QCY alkalmazás lehetővé teszi a hang személyre szabását 9 elérhető EQ beállítással. Az alkalmazással megtalálhatod a fejhallgatóidat, megváltoztathatod a gombok funkcióját vagy az ANC némítás szintjét is.

Tartozékok:
- Fejhallgató
- USB-C - USB-A töltőkábel
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: QCY
Modell: H3 Lite
Szín: Fehér
Kapcsolat: Vezeték nélküli és vezetékes (AUX + USB-C)
Bluetooth verzió: 5.3
Hatótáv: Akár 10 méter
Bluetooth profilok: A2DP / AVRCP / HFP
Transzduktorok: 40 mm
Üzemidő: Akár 60 óra (ANC kikapcsolva); akár 50 óra (ANC bekapcsolva)
Akkumulátor kapacitás: 400 mAh
Töltési idő: Akár 2 óra
Gyorstöltés: Igen, 10 perc=11 óra
Töltőport: USB-C
Méretek: 160.1 x 81.8 x 197.7 mm
Alkalmazás: QCY
Kompatibilis operációs rendszerek: iOS / Android

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett