Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168433870 Márka: Ottocast

Wireless adapter, Ottocast, CP76, U2-AIR Carplay (fekete)


Cikkszám: CP76 | EAN/Vonalkód: 5906168433870 | Márka: Ottocast

Wireless adapter, Ottocast, CP76, U2-AIR Carplay (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

33100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ottocast U2-AIR Carplay Wireless Adapter (fekete)

Az Ottocast U2-AIR vezeték nélküli adapter kényelmes használatot biztosít, több mint 600 autómodellel kompatibilis, és lehetőséget nyújt a fejlett CarPlay funkciók elérésére a vezetékek korlátozásai nélkül. Az eszköz támogatja a Bluetooth 5.0 verziót és a 2,4 GHz-es és 5 GHz-es Wi-Fi sávokat a stabil kapcsolat érdekében. MEGJEGYZÉS: egyes autómodellek esetében támogató kábelre lehet szükség az adapter működéséhez.

Megbízható mindennapi használathoz
Az adapter Linux operációs rendszeren fut, és egy kétmagos, 1,2 GHz-es ARM Cortex A7 processzort használ a zökkenőmentes működés és gyors válaszadás érdekében. A két sávos Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2,4 GHz + 5 GHz és a Bluetooth 5.0 biztosítják a kapcsolat stabilitását és a gyors, hatékony kommunikációt.

Automatikus csatlakozás
Az Ottocast U2-AIR automatikus csatlakozási funkcióval rendelkezik, így automatikusan csatlakozik a CarPlay rendszerhez mindössze 15 másodperccel azután, hogy beülsz az autóba. Az alkalmazott megoldás azonnali hozzáférést biztosít minden szükséges funkcióhoz anélkül, hogy manuálisan kellene beállítani a kapcsolatot minden alkalommal. Élvezd a különböző navigációs alkalmazásokat, hallgass zenét vagy hangoskönyveket megszakítás nélkül!

Intuitív működés
Az Ottocast termék megtartja az eredeti CarPlay összes funkcióját, beleértve a kormánykerék gombjaival, a multimédiás tárcsával vagy a rádió érintőképernyőjével történő vezérlést. Emellett lehetővé teszi a Siri hangfelismerő használatát, amely biztonságot és kényelmet nyújt vezetés közben, valamint lehetővé teszi a hangvezérlést anélkül, hogy le kellene venned a kezed a kormányról. Továbbá a plug-and-play funkció megszünteti a bonyolult konfigurációk szükségességét.

Alkalmazkodó különböző helyzetekhez
A CarPlay intelligens automatikus váltó megjelenítési funkciója, amely az autó fényszórójának bekapcsolásakor alkalmazkodik, optimális kontrasztot és képernyő olvashatóságot biztosít különböző fényviszonyok között, így az interfész mindig tiszta és szemkímélő marad.

Gondtalan szoftverfrissítések
Az Ottocast U2-AIR adapter lehetőséget biztosít az egyszerű szoftverfrissítésekre OTA (Over-The-Air) segítségével, így mindig élvezheted a naprakész és megfelelően működő rendszert az összes javítással.

Tartozékok:
- Ottocast U2-AIR vezeték nélküli adapter
- USB-C kábel
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: Ottocast
Modell: U2-AIR
Gyártói kód: CP76
Operációs rendszer: Linux
Memória: 64+16 MB
Processzor: Kétmagos, 1,2 GHz-es ARM Cortex A7
Wi-Fi: Két sávos, 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 GHz + 5 GHz)
Bluetooth: 5.0 verzió
Kompatibilitás: CarPlay
Szín: fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett