Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906168433887 Márka: Ottocast

Wireless adapter, Ottocast, CP82, U2-AIR PRO Carplay (fekete)


Cikkszám: CP82 | EAN/Vonalkód: 5906168433887 | Márka: Ottocast

Wireless adapter, Ottocast, CP82, U2-AIR PRO Carplay (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

33000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ottocast U2-AIR PRO Carplay Wireless Adapter (fekete)

Az Ottocast U2-AIR PRO vezeték nélküli adapter könnyen kezelhető, a járművek 98%-ával kompatibilis, és a fejlett CarPlay funkciókhoz való hozzáférést biztosítja a vezetékek korlátai nélkül. Ugyanakkor kivételes teljesítményt nyújt - 30%-kal gyorsabb, mint elődje (Ottocast U2-AIR). Az eszköz támogatja az 5.0-s Bluetooth verziót és az 5 GHz-es Wi-Fi sávot a stabil kapcsolat érdekében. Emellett praktikus RGB indikátorral és egy gombbal rendelkezik, amely lehetővé teszi a telefon hatékony leválasztását. Figyelem: néhány autómodell kiegészítő kábel használatát igényelheti az adapter működéséhez.

Megalapozott mindennapi használatra
Az adapter Linux operációs rendszeren fut, és egy kétmagos 1.2 GHz-es ARM Cortex A7 processzort használ a zökkenőmentes működés és gyors válaszidő érdekében. Az 802.11 a/b/g/n/ac 5 GHz Wi-Fi sáv és a Bluetooth 5.0 biztosítja a kapcsolat stabilitását és a gyors, hatékony kommunikációt.

Automatikus csatlakozás
Az Ottocast U2-AIR PRO automatikus csatlakozási funkcióval rendelkezik, így mindössze 14 másodperc alatt automatikusan csatlakozik a CarPlay-hez, miután beül a kocsiba. A használt megoldás azonnali hozzáférést biztosít minden szükséges funkcióhoz, anélkül hogy minden alkalommal manuálisan kellene beállítani a kapcsolatot. Használja a Siri asszisztenst, különféle navigációs alkalmazásokat, és hallgasson zenét vagy hangoskönyveket megszakítás nélkül. Kényelmesen telefonálhat is - a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt!

Finomított design
Az RGB indikátor és a telefon gyors leválasztását lehetővé tevő gomb az adaptert rendkívül funkcionálissá teszi. Modern designja pedig tökéletesen illeszkedik egy modern autó belső teréhez.

Problémamentes szoftverfrissítések
Az Ottocast U2-AIR PRO adapter lehetővé teszi a könnyű szoftverfrissítést OTA (Over-The-Air) útján, így mindig naprakész és megfelelően működő rendszerrel rendelkezik, kihasználva minden fejlesztést.

Tartozékok:
- Ottocast U2-AIR PRO vezeték nélküli adapter
- USB-C/USB-C kábel
- USB-C/USB-A kábel
- Öntapadós párna
- Használati útmutató

Gyártó: Ottocast Modell: U2-AIR PRO Gyártói kód: CP82 Processzor: Kétmagos 1.2 GHz ARM Cortex A7 Operációs rendszer: Linux Memória: 64 + 16 MB Wi-Fi: Dual-band 802.11 a/b/g/n/ac 2.4 GHz + 5.0 GHz Bluetooth: Verzió 5.0 Működési hőmérséklet: -20°C-tól 75°C-ig Tápellátás: USB 5V~1A Méretek: 59 x 59 x 15 cm Kompatibilitás: CarPlay Szín: fekete

Kategória: Autó-multimédia

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett