Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972185560454 Márka: CarlinKit

Carlinkit TBOX PLUS LED vezeték nélküli adapter, 4G/64G, Apple Carplay/Android Auto (fekete)


Cikkszám: CPC200- TBOX PLUS LE | EAN/Vonalkód: 6972185560454 | Márka: CarlinKit

Carlinkit TBOX PLUS LED vezeték nélküli adapter, 4G/64G, Apple Carplay/Android Auto (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

74000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Carlinkit TBOX PLUS LED vezeték nélküli adapter, 4G/64G, Apple Carplay/Android Auto (fekete).

A Carlinkit TBOX PLUS LED adapter elengedhetetlen eszköz minden olyan sofőr számára, aki értékeli a kényelmet és a modern technológiát. Az adapter korszerű technológiát és a vezeték nélküli csatlakozás kényelmét ötvözi, kulcsfontosságú eszköz az Apple Carplay és Android Auto rendszerek teljes körű kihasználásához az autójában. Kedvenc alkalmazásait, navigációt vagy zenét használva nem csak egyszerűbbé, hanem biztonságosabbá válik a vezetés. Ráadásul sokoldalúsága és egyszerű telepítése miatt széles körű járművekben is ideális.


Fejlett multimédiás és navigációs funkciók
A Carlinkit TBOX PLUS LED adapter nem csupán egy átmeneti megoldás az Apple Carplay és Android Auto használatához bonyolult kábelek nélkül. A beépített Android 13 rendszer lehetővé teszi, hogy az eszköz önálló fedélzeti számítógépként működjön. Így a felhasználók számos alkalmazást letölthetnek - filmektől és sorozatoktól kezdve fejlett játékokon át egészen a navigációs alkalmazásokig. Mindez még élvezetesebbé és érdekesebbé teszi a hosszú utakat.


Vezeték nélküli vezérlés
Az adapter újdonságát a vezeték nélküli egér vagy billentyűzet csatlakoztatási lehetősége emeli ki, így még egyszerűbbé teszi a funkciók és alkalmazások navigálását. Ez olyan kényelmet biztosít a felhasználóknak, amelyet a hagyományos autós multimédia rendszerek nem kínálnak. Emellett a LED világítás vezérlésének lehetősége lehetővé teszi a műszerfal megjelenésének személyre szabását, modern és egyedi megjelenést kölcsönözve.


Magas kompatibilitás operációs rendszerekkel
A Carlinkit TBOX PLUS LED adapter támogatja a vezeték nélküli CarPlay-t iPhone 6-tól és iOS 10.0-tól kezdve, valamint a vezeték nélküli Android Auto-t Android 11.0-tól kezdve. Így függetlenül az Ön által preferált operációs rendszertől, élvezheti az autó multimédiás rendszeréhez való sima és stabil csatlakozást. Ez széles körű hozzáférhetőséget kínál, lehetővé téve, hogy az okostelefon kulcsfontosságú funkcióit közvetlenül a műszerfalon használhassa.


Fejlett hardver és adaptív felbontás
A Qualcomm QCM6225 processzorral és Adreno™ 610 GPU-val felszerelt adapter gyors és zökkenőmentes rendszerteljesítményt biztosít. Akár 64GB UFS ROM és 4GB LPDDR4 RAM opciókkal, az eszköz garantálja a magas teljesítményt az alkalmazások és média kezelésekor. Az adaptív felbontás, amely megőrzi az eredeti képminőséget, kiváló kijelzőminőséget biztosít, legyen szó navigációról, videónézésről vagy zenehallgatásról.


Egyszerű telepítés és univerzális használat
A Carlinkit TBOX PLUS LED adapter telepítése rendkívül egyszerű, és nem igényel bonyolult technikai ismereteket. Az adapter kompatibilitása a gyárilag beépített vezetékes CarPlay vagy Android Auto rendszerekkel rendelkező autókkal széles körben teszi alkalmazhatóvá különböző járművekben. Ideális azok számára, akik drága átalakítások nélkül szeretnék javítani autós multimédia rendszereiket.


Többnyelvűség és formátumok támogatása
Az adapter számos nyelvet támogat világszerte, így széles felhasználói kör számára elérhetővé teszi. Ennek eredményeként, bárhol is legyen, könnyedén konfigurálhatja és használhatja az eszközt anyanyelvén. A különböző formátumok és operációs rendszerek támogatása még inkább kiemeli a készülék sokoldalúságát, lehetővé téve, hogy a felhasználók saját igényeik és preferenciáik szerint alakítsák azt.


A készlet tartalma:
-Használati útmutató
-Carlinkit TBOX PLUS LED adapter x 1
-USB-C az USB-C kábel adatátvitelhez x 1
-USB-A az USB-C kábel adatátvitelhez x 1


Gyártó: CarlinKit
Modell: CPC200-Tbox Ambient
Kapcsolódó tanúsítványok: Rosh / FCC / CE / TELEC / NCC / SRRC
Rendszer: Android 13
Processzor: Qualcomm QCM6225
GPU: Adreno™ 610
ROM: 4GB LPDDR4 RAM+64GB UFS ROM
Verziók: CN (Kína), EAU (Ázsia, Európa), NA (Észak-Amerika, Kanada), JP (Japán)
WIFI frekvencia: 802.11 a/b/g/n/ac, 2.4G+5G
Bluetooth verzió: 4.2 BLE+5.0 BLE
Bemeneti teljesítmény: 5V±0.2V 1.0A
Fogyasztás: 5W
Anyag: ABS+PC
Felbontás: Adaptív (fenntartja az eredeti protokoll felbontást)
Telefon operációs rendszer: Vezeték nélküli CarPlay: iPhone 6-tól / iOS 10.0-tól; Vezeték nélküli Android Auto: Android 11.0-tól
Autó operációs rendszer: Gyárilag vezetékes CarPlay vagy vezetékes Android Auto rendszerrel rendelkező autó
Nyelv: Világszerte számos nyelv, mint például arab, kínai, angol, francia
Portok: LED jelzőfény, type C női port, TF kártyahely, SIM kártyahely
Kábelek: USB-A az USB-C x 1 USB-C az USB-C x 1 L=300mm
Méretek: 78.6 x 78.6 x 18.5
Súly: 0.08kg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett