Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970078071988 Márka: Kica

Vibrációs masszírozó pisztoly KiCA K1 (szürke)


Cikkszám: KiCA K1 | EAN/Vonalkód: 6970078071988 | Márka: Kica

Vibrációs masszírozó pisztoly KiCA K1 (szürke)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

28200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Vibrációs masszírozó KiCA K1 izmok számára (szürke)

Gondoskodj a testedről a KiCA K1 masszírozóval. 4 különböző vibrációs sebességi fokozat áll a rendelkezésedre, akár 3800 rpm-ig, lehetővé téve, hogy a masszázs intenzitását az adott testrészhez igazítsd. A készülék sokoldalú, akár gyengéd relaxációra, mélyizom szövetek stimulálására vagy a vérkeringés javítására van szükség. Csak 485 g súlyú, így könnyen használható és szállítható. Egyetlen töltéssel akár 11 órás folyamatos működést biztosít. A csomagban összesen 4 különböző feltét található, amelyek különféle masszázs scenáriókhoz alkalmasak.

Hatékony és Csendes Működés
A masszírozó sebessége akár 3800 rpm is lehet, ami lehetővé teszi, hogy hatékony masszázst és relaxációt élvezhess. Magas teljesítménye ellenére a készülék meglepően csendesen működik, a zajszint maximális sebességnél csupán 65 dB. Legalacsonyabb sebességnél (1200 rpm) a hang nem haladja meg a 47 dB-t. Szabadon választhatsz a 4 sebességi fokozat közül, igazítva a készülék teljesítményét aktuális igényeidhez. A 6 mm mozgástartomány további hozzájárul az elégedettségi élményhez minimális erőfeszítéssel.

Könnyű és Hordozható Kialakítás
A KiCA K1 masszírozó repüléstechnikai minőségű alumíniumból (6063) készül, ami könnyű (485 g) és rendkívül tartós. Méretei csupán 91 x 137 x 44 mm, így könnyen befér egy táskába, és bárhová magaddal viheted, legyen szó egy edzés utáni kellemes masszázsról vagy egy hosszú utazásról. Továbbá, a T-alakú design és a matt felület biztonságos fogást biztosít, míg az oxidált felület elegáns megjelenést kölcsönöz neki.

Mindig Akcióra Kész
A 11 órás akkumulátor-élettartam 2000 mAh kapacitással hosszú masszázsra ad lehetőséget, biztosítva az izomterápia folytonosságát és hatékonyságát. Az intuitív LED kijelzők lehetővé teszik a készülék állapotának valós idejű követését, ami elengedhetetlen a regenerációs rutin fenntartása érdekében. A masszírozó töltése kb. 2.5 órát vesz igénybe, és a mellékelt USB-C kábel megkönnyíti ezt a feladatot.

A Személyes Igényekhez Igazítva
A KiCA masszírozó tervezése során a különféle relaxációs igényekre összpontosítottak, ezért a csomagban 4 cserélhető feltét (golyó, hengeres, lapos, U-alakú) található. Ezek a feltétek lehetővé teszik a masszázst az adott testrészekhez és a kívánt terápiás hatáshoz igazítani. Így minden izomcsoportot átfogóan gondozhatsz, a lágy relaxációtól az intenzív stimulációig.

A csomag tartalma:
- KiCA K1 masszírozó
- Golyó feltét
- U-alakú feltét
- Lapos feltét
- Hengeres feltét
- USB kábel
- Tároló táska
- Használati útmutató

Gyártó: KiCA

Modell: K1

Mozgástartomány: 6 mm

Akkumulátor: 2000 mAh

Működési idő: akár 11 óra (a masszázs intenzitásától és a használt feltéttől függően változhat)

Töltési idő: kb. 2.5 óra

Működési feszültségtartomány: 10.5V-12.6V

Anyag: Repüléstechnikai minőségű alumínium ötvözet

Súly: kb. 485 g

Méretek: 91 x 137 x 44 mm

Szín: Szürke

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett