Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6944527438028 Márka: SKG

SKG F5-EN masszázspisztoly az egész testre - fehér


Cikkszám: SKG F5-EN white | EAN/Vonalkód: 6944527438028 | Márka: SKG

SKG F5-EN masszázspisztoly az egész testre - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

39400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Masszázspisztoly SKG F5-EN az egész testre - fehér
Elengedhetetlen eszköz az izomfájdalom és a narancsbőr elleni küzdelemben. Ergonomikus kialakítása és fejlett technológiája ideális eszközzé teszi sportolók, akár amatőrök, akár profik számára. Az SKG F5-EN masszázspisztoly nemcsak mélyizom masszázst kínál, hanem serkenti a mikrocirkulációt is, ami kulcsfontosságú a narancsbőr megelőzésében. A masszírozó rendszeres használata biztosítja a relaxációt és segít a bőr kitűnő állapotban tartásában.

Az SKG F5-EN masszázspisztoly legfontosabb előnyei:
- Az Ön igényeihez és preferenciáihoz igazítja a masszázst. Akár mélyizom masszázsra, akár gyengéd relaxációra vagy szűk izomcsoportok speciális kezelésére van szüksége, három masszázsfej biztosítja a megfelelő támogatást.
- Hatékonyan eléri a mélyizom rétegeket, ami intenzívebb és hatékonyabb masszázst eredményez. A fej ütési mélysége 6 mm.
- Lehetővé teszi a megfelelő hőmérséklet kiválasztását az izomlazítás maximalizálása és a masszázs hatékonyságának növelése érdekében. A masszírozónak van egy forró kompressz funkciója, három melegítési szinttel.
- Javítja a bőr megjelenését invazív kezelések nélkül. A masszírozó rendszeres használata segít a bőr feszesen és simán tartásában, csökkenti a narancsbőr láthatóságát.
- Lehetővé teszi a masszázs intenzitásának kiválasztását, miközben csendes és kényelmes használatot biztosít. Erőteljes, de csendes motorral rendelkezik, állítható intenzitással (1800 és 3200 fordulat/perc között).

Specifikációk:
- Márka: SKG
- Modell: F5-EN
- Csatlakozó típusa: USB-C
- Tápellátás: 9W (5V / 1.8A)
- Akkumulátor kapacitása: 1800 mAh
- Töltési idő: 3 óra
- Működési idő: kb. 5 óra
- Intenzitási szintek: 3
- Masszázsfejek száma: 3
- Hőmérséklet szabályozás: igen
- Melegítő panel: 40 - 53ºC
- Vibráció: 1800 - 3200 fordulat/perc
- Zajszint: legfeljebb 45 dB
- Vezérlés: a házon lévő gomb segítségével
- Anyag: ABS, PC
- Fehér szín

Tartalmazza:
- 1x SKG F5-EN masszírozó
- 3x masszázsfej
- 1x USB-C tápkábel
- 1x felhasználói kézikönyv

Hatékony masszázs három fejjel
Az SKG F5-EN masszázspisztoly három cserélhető fejjel van felszerelve: kemény gömbfej, puha gömbfej és lapos fej, amelyek lehetővé teszik a masszázs típusának pontos beállítását a test szükségleteihez. A kemény gömbfej univerzális tipp az összes izomcsoport masszírozására, tökéletes azok számára, akik intenzív hatást keresnek. A puha golyó gyengédebb masszázst biztosít, tökéletes a relaxáció és a pihenés pillanataihoz. A lapos fej pedig feszült és sűrű izomcsoportokhoz készült, segít a narancsbőr tüneteinek leküzdésében.

Mély masszázs a test minden részének
A 6 mm-es ütési mélységnek köszönhetően az SKG F5-EN masszázspisztoly biztosítja, hogy a masszázs hatékony lesz, és eléri a mélyizom rétegeket. Ez miatt a készülék felbecsülhetetlen az intenzív edzések vagy hosszabb ideig tartó ülés utáni fájdalom és feszültség enyhítésében.

Melegítő kompressz a maximális relaxáció érdekében
A három melegítési szintet (40, 48, 53°C) kínáló forró kompressz funkció további relaxációs szintet biztosít és segít lazítani az izmokat. Ez különösen előnyös egy intenzív edzés előtt vagy a testmozgás utáni regeneráció részeként.

Narancsbőr megelőzése és elleni küzdelem
Az SKG F5-EN masszírozó rendszeres használata nemcsak ellazítja és megnyugtatja, hanem hatékonyan támogatja a narancsbőr megelőzését is. Javítja a mikrocirkulációt és segít lebontani a bőr alatti zsírlerakódásokat a combokon és a fenéken, ami hozzájárul a feszesebb és simább bőrhöz.

Erőteljes motor, csendes működés
A háromszintű masszázsintenzitás beállítása (1800-tól 3200 fordulat/percig) és a motor egyidejű csendes működése (legfeljebb 45 dB) lehetővé teszi, hogy az SKG F5-EN masszázspisztoly kombinálja a hatékonyságot és a használati kényelmet. Ez ideális megoldás azok számára, akik hatékony, de egyben nem zavaró módszert keresnek a relaxációra és az izomregenerációra.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett