Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975606873256 Márka: Tronsmart

Vezeték nélküli Fülhallgató TWS Tronsmart Sounfii R4 (fekete)


Cikkszám: R4 Black | EAN/Vonalkód: 6975606873256 | Márka: Tronsmart

Vezeték nélküli Fülhallgató TWS Tronsmart Sounfii R4 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS Tronsmart Sounfii R4 fülhallgató (fekete)
Fedezd fel kedvenc dalaid még jobb minőségben. A Tronsmart Sounfii R4 fülhallgatókat 12 milliméteres meghajtókkal látták el, így lenyűgöző, részletekkel telt hangzást biztosítanak. Hosszú üzemidejükkel (akár 7 óráig) és ergonomikus kialakításukkal is kiemelkednek. Ezenkívül a Bluetooth 5.3 garantálja a megbízható átvitel és a gyors, zökkenőmentes párosítás előnyeit.

Fantasztikus hangzás
Tapasztald meg, milyen jól tudnak szólni kedvenc dalaid. A Tronsmart Sounfii R4 fülhallgatók 12 milliméteres meghajtókkal és titánium kompozit membránokkal rendelkeznek. Ennek eredményeként fantasztikus hangminőséget, fül számára kellemes magas hangokat és mély, erőteljes basszust biztosítanak. Fedezd fel a számaid új részleteit, és érezd magad otthonodban, mintha egy koncerten lennél!

Tökéletes illeszkedés
A Sounfii R4 fülhallgatókat a maximális kényelem érdekében tervezték. Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a füledbe, és nem esnek ki, még akkor sem, ha sokat mozogsz. Nem gyakorolnak kellemetlen nyomást sem - felejtsd el a fájdalmat és a fáradtságot. A Tronsmarttal a zenehallgatás élvezetesebb, mint valaha!

Tökéletes beszélgetésekhez
Gyakran beszélsz telefonon? Mostantól akár rendkívül zajos helyeken is gond nélkül fogadhatsz hívásokat! Minden egyes Sounfii R4 fülhallgató 2 mikrofonnal van felszerelve, és zajszűrést kínál, így biztos lehetsz benne, hogy te és a beszélgetőpartnered tökéletesen hallani fogjátok egymást. Akár a buszon, irodában vagy bevásárlóközpontban - a Tronsmarttal könnyedén beszélhetsz bárhol.

Megbízható Bluetooth 5.3 kapcsolat
A Tronsmart Sounfii R4 támogatja a Bluetooth 5.3 technológiát, amely lehetővé teszi a megbízható, stabil kapcsolatot szinte minden helyzetben. Mondj búcsút a késéseknek, zavaroknak és egyéb jelproblémáknak! A megoldás gyors és egyszerű párosítást is biztosít az eszközökkel - a bonyolult, hosszadalmas beállítások a múlté.

Több óra zene
Tervezed, hogy zenét hallgatsz a munkahelyeden? Vagy talán utazásra készülsz, és szeretnéd, ha kedvenc dalaid végigkísérnének? Nem probléma - a teljesen feltöltött Sounfii R4 fülhallgatók akár 7 óráig is kitartanak! Nem kell amiatt aggódnod, hogy túl hamar lemerülnek. Sőt, a mellékelt tok lehetővé teszi, hogy ezt az időt akár 28 órára is kiterjeszd. A fülhallgatók töltése sem tart sokáig - körülbelül 3 óra után újra használatra készek lesznek.

Érintésvezérlés
Élvezd a fülhallgatók legfontosabb funkcióihoz való kényelmes hozzáférést. A Sounfii R4 praktikus érintőpanellel van felszerelve, amellyel például válthatsz a dalok között, megállíthatod a lejátszást, aktiválhatod a hangasszisztenset vagy fogadhatod a hívásokat. Többé nincs szükség arra, hogy minden alkalommal a smartphone-odhoz nyúlj!

A csomag tartalma:
- Fülhallgatók
- Töltőtok
- USB-C töltőkábel
- Tartalék gumipántok (2 pár)
- Használati útmutató

Gyártó: Tronsmart
Modell: Sounfii R4
Szín: Fekete
Bluetooth verzió: 5.3
Frekvencia válasza: 2402-2480 MHz
Meghajtó: 12 mm, kompozit membrán
Akkumulátor kapacitás: Fülhallgatók: 35 mAh; Töltőtok: 400 mAh
Üzemidő: Kb. 7 óra, akár 28 óra tokkal (50% hangerő)
Töltési idő: Kb. 3 óra
Vízhatlanság: IPX4

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett