Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972470562859 Márka: ONIKUMA

ONIKUMA T37 vezeték nélküli fülhallgató


Cikkszám: T37W TWS | EAN/Vonalkód: 6972470562859 | Márka: ONIKUMA

ONIKUMA T37 vezeték nélküli fülhallgató


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

ONIKUMA T37 vezeték nélküli fülhallgató
Fedezze fel a hang és a kényelem új dimenzióját az ONIKUMA T37 fülhallgatóval! Az innovatív Air Conduction technológia segítségével a hang közvetlenül a fülébe továbbítódik, így természetes hangzást élvezhet. Támogatja a Bluetooth 5.3 technológiát, amely felelős a megszakítás nélküli kapcsolatért az eszközeivel. Könnyű és kompakt kialakítású, ami ideálissá teszi utazáshoz vagy fizikai tevékenységekhez.

A hangzás új korszaka
Az Air Conduction technológia lehetővé teszi, hogy a hang közvetlenül a fülbe jusson, az időbeli csontokon keresztül vezetve. Ez azt jelenti, hogy a hangzást egy teljesen új módon tapasztalhatja meg - tiszta, kiegyensúlyozott és rendkívül magával ragadó. Ez ideális olyan aktív emberek számára, akik szeretnék fenntartani a kapcsolatot a környezetükkel, miközben kedvenc zenéjüket hallgatják.

Stabil kapcsolat
Aggódik a kapcsolatproblémák vagy az audio késések miatt? Ne tegye! A fülhallgató a Bluetooth 5.3 technológia legújabb verzióját használja, amely stabilabb és gyorsabb kapcsolatot biztosít a választott eszközzel. Emellett lenyűgözően alacsony, mindössze 85 ms késleltetést biztosít. Ez lehetővé teszi a tökéletesen szinkronizált hang- és videó élményt filmnézés vagy játék közben.

Hallgasson zenét megszakítás nélkül
Akár úton van, akár sétál, akár otthon pihen, az ONIKUMA T37 mindig készen áll arra, hogy fantasztikus minőségű hangzást biztosítson. A fülhallgató akár 10 órás folyamatos használatot kínál, így hosszú ideig élvezheti kedvenc zenéit vagy podcastjait anélkül, hogy aggódnia kellene az újratöltés miatt. Az újratöltés sem tart sokáig - 2 óra múlva újra használatra készek.

Gyártó: Onikuma

Modell: T37

Bluetooth verzió: 5.3

Hatótáv: Akár 10 m

Audio kodekek: SBC, AAC

Üzemidő: Akár 10 óra

Töltési idő: 2 óra

Akkumulátor kapacitás: 85 mAh

Méretek: 98.7 x 132.9 x 47.5 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett