Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5055371623988 Márka: OTL

Vezeték nélküli fülhallgató TWS OTL The Legend of Zelda (fekete)


Cikkszám: ZD0855 | EAN/Vonalkód: 5055371623988 | Márka: OTL

Vezeték nélküli fülhallgató TWS OTL The Legend of Zelda (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

16700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Vezeték nélküli fülhallgató TWS OTL The Legend of Zelda (fekete)

A The Legend of Zelda varázslatos világát idéző finom díszítésekkel ellátott OTL vezeték nélküli fülhallgató tökéletes választás a legendás játéksorozat rajongói számára. Ezek a könnyű fülhallgatók teljes, gazdag és tiszta hangzást biztosítanak mély basszussal, sima középtartománnyal és kristálytiszta magas hangokkal. Akár 6 óra használatot kínálnak, és az ergonomikus kialakítás garantálja a maximális kényelmet hosszú ideig.

Kiváló minőségű hangzás
Legyen szó kedvenc zenéid hallgatásáról vagy érzelmes film párbeszédekről, ezek a fülhallgatók felejthetetlen hangélményt nyújtanak minden lépésben. A 20 Hz-től 20 kHz-ig terjedő széles frekvencia-visszaadásnak köszönhetően minden hangjegy rendkívül tisztán szólal meg, mély basszusokkal és precíz hangrészletekkel lenyűgözve.

Bluetooth 5.3 technológia
A fülhallgatók Bluetooth 5.3 technológiát használnak, ami nem csak gyors és stabil vezeték nélküli kapcsolatokat biztosít, hanem minimálisra csökkenti a hangkésleltetést, ami különösen fontos filmnézés vagy játék közben. A fülhallgatók párosítása nem lesz probléma - egyszerűen csatlakoztasd őket egyszer a választott eszközhöz, és automatikusan csatlakozni fognak hozzá minden alkalommal!

Kényelem szem előtt tartva
A precízen tervezett forma tökéletesen illeszkedik a fülekhez, ami nem csak stabilitást, hanem kényelmet is garantál hosszú távú viselés esetén anélkül, hogy fáradtságot éreznél. A cserélhető fülbetéteknek köszönhetően könnyen az igényeidhez igazíthatod a fülhallgatót, hogy még jobb hangszigetelést érj el. Emellett az intuitív érintőpanelek lehetővé teszik a fülhallgató funkcióinak kényelmes vezérlését, például a hívások fogadását vagy a számváltást anélkül, hogy szükség lenne az eredeti eszközre.

Tovább hallgathatod a zenét
A fülhallgatók hosszú üzemidejükkel lenyűgözőek lesznek számodra. Egyetlen töltéssel akár 6 óra lejátszást biztosítanak, így tökéletesek hosszabb utakra. Ráadásul a mellékelt tok lehetővé teszi, hogy akár 3 alkalommal is feltöltsd a fülhallgatók energiatartalékait, így nem kell attól tartanod, hogy a legkevésbé alkalmas pillanatokban elfogy az energia.

A csomag tartalma:
- Fülhallgatók
- Töltőtok
- USB töltőkábel
- 2 pár szilikon fülbetét
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: OTL
Modell: ZD0855
Szín: Fekete
Motívum: The Legend of Zelda
Bluetooth verzió: 5.3
Hatótáv: Akár 10 méter
Frekvencia-visszaadás: 20Hz-20kHz
Érzékenység: 96 dB ± 3dB
Üzemidő: Akár 6 óra
Fülhallgató akkumulátor kapacitása: 30 mAh x2
Töltőtok akkumulátor kapacitása: 350 mAh
Fülhallgató töltési ideje: Kb. 1,5 óra
Töltőtok töltési ideje: Kb. 1,5 óra
Készenléti idő: 180 óra
Egy fülhallgató súlya: 0,7 g
Töltőtok súlya: 7,6 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett