Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6939119024888 Márka: havit

Havit TW967 TWS fülhallgató (fehér)


Cikkszám: TW967W | EAN/Vonalkód: 6939119024888 | Márka: havit

Havit TW967 TWS fülhallgató (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

9800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS Havit TW967 fejhallgató (fehér)

Hallgasd kedvenc zenéidet még jobb minőségben. A vezeték nélküli fülhallgató mély basszust és megbízható Bluetooth kapcsolatot biztosít. A beépített mikrofonok segítségével kényelmesen kommunikálhatsz szeretteiddel, az ergonomikus kialakítás pedig hosszú távú kényelmet nyújt. Sikeresen párosíthatod a fülhallgatót Android és iOS eszközökkel is.

Magas hangminőség
A fülhallgatók dinamikus, 10 mm átmérőjű meghajtókkal vannak felszerelve. Emellett széles frekvencia-választ használják, ami 20-20k Hz. Mindez lehetővé teszi, hogy lenyűgöző hangminőséget élvezhess, mely gazdag basszus hangokban.

Bluetooth 5.1
A fülhallgatók Bluetooth 5.1-en keresztül csatlakoznak a kompatibilis eszközökhöz, gyors jelátvitelt és csökkentett energiafogyasztást biztosítva. Sikeresen párosíthatod a Havit TW967-et olyan eszközökkel, mint okostelefon, tablet, iPad vagy iPhone. Továbbá, minden fülhallgató önállóan csatlakozik az eszközhöz, így mindkettőt vagy csak az egyiket is használhatod interferencia nélkül.

Egyszerű, intuitív működés
A Havit TW967 érintőfelülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a működésük testreszabását. Azonnal átugorhatsz a dalok között, használhatod a hangasszisztenst stb. Már nem kell elővenned az okostelefonodat a fülhallgató beállításainak módosításához.

Viseld, amíg csak akarod
A fülhallgatók ergonomikus kialakítása hosszú távú használatot biztosít fáradtság vagy kényelmetlenség nélkül. Emellett szorosan illeszkednek a fülhöz és hatékonyan csökkentik a környezeti zajokat - zárkózz el a külső zajoktól és összpontosíts arra, ami igazán fontos számodra.

Akár 5 órás lejátszás
A Havit TW96 fülhallgatók 40 mAh-s akkumulátorral (mindegyik) és 300 mAh-s töltőtokkal vannak felszerelve. Ennek eredményeként kb. 5 órán keresztül hallgathatsz zenét (60%-os hangerőn) vagy kb. 4 órán keresztül telefonálhatsz. A fülhallgatók töltése pedig kb. 2 órát vesz igénybe.

Gyártó: Havit

Modell: TW967

Szín: fehér

Chip: 6973D4

Bluetooth verzió: 5.1

Akkumulátor kapacitás: 40 mAh (egy darab fülhallgató), 300 mAh (töltőtok)

Lejátszási idő: 5 óra (60%-os hangerőn)

Beszélgetési idő: 4 óra

Töltési idő: kb. 2 óra

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett