Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972448922203 Márka: GravaStar

GravaStar Sirius P5 TWS Fülhallgató Defense Armor V2


Cikkszám: GRAVASTAR P5_ARMOR V | EAN/Vonalkód: 6972448922203 | Márka: GravaStar

GravaStar Sirius P5 TWS Fülhallgató Defense Armor V2


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

46100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Gravastar Sirius P5 TWS vezeték nélküli fülhallgató (szürke)
Tapasztald meg a hangzás világának forradalmát! A Gravastar Sirius P5 TWS vezeték nélküli fülhallgatók egyedi cyberpunk dizájnt kínálnak - bátran cserélheted a töltőtok külső burkolatát és kipróbálhatod a különböző stílusokat. A dinamikus 12 mm-es meghajtók kristálytiszta hangot és mély basszust biztosítanak. A Bluetooth 5.2 és az aptX kodek segítségével stabil kapcsolatra és kiváló hangminőségre számíthatsz. A játékmódot különösen értékelni fogják a játékosok, a zajcsökkentő technológiával felszerelt mikrofonok pedig lehetővé teszik a telefonálást bárhol. A hosszú működési idő (akár 40 óra a töltőtokkal) és az IPX4-es vízállóság lehetővé teszi, hogy kedvenc dalaidat bármilyen helyzetben élvezhesd.

Elragadó hangzás
A Gravastar Sirius P5 fülhallgatók dinamikus 12 mm-es meghajtókat használnak a kivételes hangminőség érdekében. Készülj fel a részletekkel teli, mély és erőteljes basszussal gazdagított hangzásra. Az eszköz felejthetetlen élményt nyújt függetlenül attól, hogy milyen zenei műfajt kedvelsz - legyen az rock, pop vagy klasszikus. Az aptX kodek támogatása által a hangminőség összehasonlítható a stúdiófelvételekével.

Valami a játékosoknak
A játékmód 48 ms-ra csökkenti a késleltetést, biztosítva a hang és kép pontos szinkronizációját. Ez garantálja, hogy minden akció azonnal visszaadódik a hangban, előnyt biztosítva az ellenfelekkel szemben. Amikor a játék véget ér, könnyedén válthatsz zene üzemmódba, és élvezheted a kiváló minőségű hangzást!

Torzításmentes beszélgetések
A zajcsökkentő technológiával felszerelt beépített mikrofonok minden szót tisztán hallhatóvá tesznek, még zajos környezetben is. A Gravastar Sirius P5 fülhallgatók használatával szabadon telefonálhatsz vagy videókonferenciázhatsz.

Stabil Bluetooth 5.2 kapcsolat
A Sirius P5 Qualcomm 4036 chipkészlettel van felszerelve, amely a Bluetooth 5.2 technológiával együtt stabil és megbízható vezeték nélküli kapcsolatot garantál. Az akár 10 méteres hatótávolság lehetővé teszi, hogy szabadon mozogj anélkül, hogy elveszítenéd a jelet.

Egész nap kedvenc ritmusaidban
Egyetlen töltéssel akár 8 órán át hallgathatsz zenét. A töltőtok segítségével ez az idő akár 40 órára is meghosszabbítható. A Gravastar Sirius P5 fülhallgatóval nyugodtan útnak indulhatsz anélkül, hogy aggódnod kellene a fülhallgatók lemerülése miatt.

IPX4 vízállóság
Az IPX4-es víz- és izzadságállóság lehetővé teszi a Gravastar fülhallgatók használatát intenzív edzések vagy esős napok során is. Nem kell aggódnod, hogy a nedvesség károsítja a fülhallgatókat - a Sirius P5 minden körülményre készen áll!

Gyártó: Gravastar
Modell: Sirius P5
Meghajtók: Dinamikus, 12 mm
Audio kodekek: aptX
Bluetooth verzió: 5.2
Hatótávolság: Akár 10 méter
Működési idő: Akár 8 óra egyetlen töltéssel / akár 40 óra a töltőtokkal
Késleltetési idő: 48 ms játékmódban
Vízállóság: IPX4
Szín: Szürke

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett