Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141407882 Márka: QCY

Vezeték nélküli fülhallgató TWS QCY T13 ANC (fekete)


Cikkszám: T13 ANC-Black | EAN/Vonalkód: 6957141407882 | Márka: QCY

Vezeték nélküli fülhallgató TWS QCY T13 ANC (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Merülj el kedvenc dalaidban és felejtsd el a zavaró zajokat. A QCY T13 ANC fejhallgatók támogatják a zajszűrő technológiát (akár 28 dB-ig), és 10 mm-es meghajtókkal rendelkeznek, így kiváló hangminőséget biztosítanak. Hosszú üzemidejük is kiemelkedő. A négy beépített mikrofon lehetővé teszi, hogy szabadon telefonálhass, és egy dedikált alkalmazás biztosít kényelmes hozzáférést az érdekes funkciókhoz és beállításokhoz. A fejhallgatók nagyon könnyűek és kényelmesek is.

Mondj búcsút a zavaró zajoknak

Unod már az állandó zajokat? A T13 ANC fejhallgatók segítenek ebben a problémában! Akár 28 dB zajszűréssel kizárhatod a zavaró hangokat, és élvezheted a csendet. Nem szeretnél elszakadni a környezetedtől? Válassz az Áttetsző módot, és biztos lehetsz benne, hogy semmiről sem maradsz le. Most barátaiddal is zavartalanul beszélgethetsz, miközben kedvenc dalaidat hallgatod! És nem kell aggódnod, hogy lemaradsz valami fontos információról a munkahelyeden vagy egy állomási bejelentésről.

Több lehetőség az alkalmazással

Telepítsd a dedikált QCY alkalmazást és élvezd a több lehetőséget. Az alkalmazással például testre szabhatod a zajcsökkentést vagy az Áttetsző mód működését az igényeid szerint, és az EQ beállítások is elérhetők. A hangcsatornák egyensúlyát is módosíthatod. Az alkalmazás lehetővé teszi egy felugró ablak használatát, amellyel könnyen párosíthatod a fejhallgatókat az eszközöddel (csak Android okostelefonokkal elérhető).

Fedezd fel a nagyszerű hangzás világát

Ha nagyra értékeled a kiváló hangminőséget, a T13 ANC fejhallgató biztosan nem fog csalódást okozni. A 10 mm-es meghajtók kiváló minőségű membránokkal rendelkeznek, amelyek erőteljes, mély basszust biztosítanak, és remekül kiemelik a vokál hangzását. Tiszta magas és középső hangokat is élvezhetsz. Mindezek együtt egy felejthetetlen zenei élményt nyújtanak!

Tökéletes beszélgetésekhez

A buszon, a bevásárlóközpontban, a szupermarketben - a T13 ANC-val bárhol kényelmesen telefonálhatsz. A fejhallgatók 4 mikrofonnal és ENC zajszűrő algoritmussal vannak felszerelve, így képesek rögzíteni a hangodat, miközben elnyomják a felesleges háttérzajokat. Nem kell többé aggódnod, hogy a hívó fél nem hall téged! A T13 ANC kültéri használatra is kiváló - még egy szeles napon is. Hatékonyan csökkentik a szélzajt, tiszta hangot biztosítva a beszélgetések során.

Maximális kényelem

Most kedvenc zenéd egész nap elkísérhet - fáradtság vagy kényelmetlenség nélkül. A T13 ANC-t a legapróbb részletekig tökéletesítették - könnyű, ergonomikus kialakítással rendelkeznek, tökéletesen illeszkednek a füledbe, és nagyon kényelmesek. A csomagban 4 pár cserélhető füldugót is találsz különböző méretekben - XS, S, M és L. Válaszd a számodra legmegfelelőbbeket, és élvezd a fejhallgató tökéletes illeszkedését!

Bluetooth 5.3 - gyors és stabil kapcsolat

Még gyorsabb átvitel, megbízhatóbb kapcsolat és alacsonyabb energiafogyasztás - mindezt a zászlóvivő Bluetooth 5.3 technológia teszi lehetővé. Felejtsd el a jelminőséggel kapcsolatos problémákat! A T13 ANC fejhallgatók különleges Alacsony Késleltetés módot is kínálnak, csak körülbelül 68 ms késleltetéssel. Ezáltal játékhoz is kiválóak! Élvezd a tökéletes videó és audió szinkronizációt, ne hagyd, hogy az ellenfeled meglepjen, és szerezd meg az előnyt!

Hallgass zenét korlátlanul

Használd a fejhallgatót szabadon otthon, munkahelyen vagy utazás közben - nem kell aggódnod, hogy túl gyorsan lemerülnek! A T13 ANC körülbelül 5.5 órát bír aktív ANC zajszűréssel, vagy akár 7 órát, ha nem használod. Ráadásul a mellékelt töltőtok segítségével meghosszabbíthatod ezt az időt 24.75 órára, vagy akár 30 órára is!

Kényelmes érintésvezérlés

Szeretnéd leállítani a zenét vagy átugrani egy számot? Felejtsd el, hogy ki kell venned a okostelefonodat a táskádból vagy zsebéből! A QCY T13 ANC fejhallgatók kényelmes beépített érintőpanelekekkel rendelkeznek, amelyekkel például szüneteltetheted / folytathatod a lejátszást, fogadhatsz hívást, leteheted a telefont, elutasíthatod a bejövő hívást, aktiválhatod a hangasszisztenst vagy kiválaszthatod az üzemmódot. Most minden fontos funkció kéznél van!

A csomag tartalma:

- Fejhallgató
- Töltőtok
- Cserélhető füldugók (4 pár, méretek XS, S, M és L, egy pár már a fejhallgatón van)
- Töltőkábel
- Használati útmutató

Márka: QCY

Modell: T13 ANC

Szín: Fekete

Párosítási név: QCY-T13 ANC

Bluetooth verzió: 5.3

Hatótávolság: Akár 10 m

Bluetooth profilok: HFP, A2DP, AVRCP

Meghajtó: 10 mm

Maximális üzemidő: Kb. 4.5 óra hívások során / kb. 7 óra zene lejátszáskor (ANC zajcsökkentés nélkül)

A töltőtok akkumulátor kapacitása: 380 mAh

Töltési port: USB-C

Vízállóság: IPX5

Támogatott operációs rendszerek: iOS / Android

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett