Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5060726254977 Márka: PowerLocus

Vezeték nélküli Fejhallgatók PowerLocus Buddy Kids (kék)


Cikkszám: pwl-buddy-bluenoear | EAN/Vonalkód: 5060726254977 | Márka: PowerLocus

Vezeték nélküli Fejhallgatók PowerLocus Buddy Kids (kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

PowerLocus Buddy Kids Vezeték nélküli Fejhallgatók (kék)
Fedezd fel a PowerLocus Buddy Kids vezeték nélküli fejhallgatókat, amelyeket kifejezetten a legfiatalabb felhasználók igényeire szabtak. Modern dizájnjuk, funkcionalitásuk és kivételes kényelmük van, amelyet a gyerekek szükségleteihez igazítottak. A 40 mm-es meghajtók kiváló hangminőséget biztosítanak, és a beépített mikrofon lehetővé teszi a szabad beszélgetést.

Rugalmas csatlakozási lehetőségek
A PowerLocus Buddy Kids mind vezetékes, 3,5 mm-es audiokábellel, mind vezeték nélküli, Bluetooth 5.3 kapcsolaton keresztül csatlakoztatható, amely rendkívül praktikus megoldás, így a gyerekek bármilyen helyzetben kényelmesen hallgathatják a zenét. Most a kicsik eldönthetik, hogyan szeretnék használni a fejhallgatóikat!

Erős akkumulátor
A fejhallgatók egyetlen töltéssel 25-30 órás működési időt biztosítanak. Ne aggódj, hogy túl gyorsan lemerülnek! Ráadásul mindössze körülbelül 2 óra alatt újratölthetők, így a gyerekek gyorsan visszatérhetnek kedvenc zenéik hallgatásához anélkül, hogy sokáig kellene várniuk.

Állítható hangerőkorlát
A PowerLocus Buddy Kids fejhallgatók három hangerőkorlát-módot támogatnak: 74 dB, 85 dB és 94 dB. Ez lehetővé teszi a hangszint biztonságos szintre való beállítását a gyerekek számára. Ez rendkívül fontos tulajdonság, amely védi a kicsik hallását a túl erős zajtól és így az esetleges károsodástól.

Kivételes hangminőség
A 40 milliméteres meghajtóknak köszönhetően a fejhallgatók éles és részletgazdag hangzást garantálnak 20 Hz-től 20 000 Hz-ig terjedő frekvenciatartományban. Ennek eredményeként a gyerekek tiszta és kellemes hangzást élvezhetnek, akár zenét hallgatnak, akár rajzfilmeket néznek.

Kényelem és tartósság
A PowerLocus Buddy Kids könnyű (165 g) és hosszú távú használatra tervezett. A puha fülpárnák és az állítható fejpánt kényelmes viseletet biztosítanak egész nap. Ezenkívül az összehajtható dizájn és a mellékelt hordtáska révén a fejhallgatót könnyű tárolni és szállítani, így a gyermek egyszerűen magával viheti nyaralásra vagy kirándulásra!

További kényelmi funkciók
A fejhallgatók beépített mikrofonja lehetővé teszi a szabad beszélgetést a szülőkkel vagy más családtagokkal. A microSD kártyáról történő zenelejátszás lehetősége révén a kicsi felhasználók szinte bármilyen helyzetben kényelmesen hozzáférhetnek kedvenc rajzfilmjeikhez és dalaikhoz. A PowerLocus Buddy Kids stílusos LED háttérvilágítással is rendelkezik, amely látványos és valószínűleg sok gyermek tetszését elnyeri.

A csomag tartalma
-Fejhallgató
-3,5 mm-es audiokábel
-Töltőkábel
-Hordtáska

Gyártó: PowerLocus
Modell: pwl-buddy-blue
Szín: Kék
Csatlakozás: Vezetékes (3,5 mm-es audiokábel) és vezeték nélküli (Bluetooth)
Bluetooth verzió: 5.3
Működési idő: Körülbelül 25-30 óra
Töltési idő: Körülbelül 2 óra
Hangerőkorlátozás: Három mód: 74 / 85 / 94 dB
Meghajtó: 40 mm
Frekvenciatartomány: 20 Hz - 20 000 Hz
Lejátszás microSD kártyáról: Igen
Mikrofon: Igen
Súly: 165 g
Háttérvilágítás: LED

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett