Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971664933918 Márka: HAYLOU

Vezeték nélküli fejhallgató Haylou S35 ANC (kék)


Cikkszám: S35 Dark Blue | EAN/Vonalkód: 6971664933918 | Márka: HAYLOU

Vezeték nélküli fejhallgató Haylou S35 ANC (kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

23100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Haylou S35 ANC vezeték nélküli fejhallgató (kék)
Fedezd fel újra a zene varázsát a Haylou S35 segítségével! A fejhallgató 40mm dinamikus meghajtókkal van felszerelve és Hi-Res tanúsítvánnyal rendelkezik, ami a legmagasabb minőségű hangzást biztosítja. A Bluetooth 5.2 modul felelős az azonnali csatlakozásért a választott eszközhöz, és az erős akkumulátor akár 60 órányi használatot tesz lehetővé. Az ANC zajszűrő technológia támogatása révén a fejhallgatók akár -42 dB-ig kiküszöbölik a környezeti zajokat, és a beépített mikrofonok lehetővé teszik a telefonhívások lebonyolítását. Az oldalsó gombok megkönnyítik a legfontosabb funkciók elérését.

Hagyjuk, hogy lenyűgözzön a hangminőség
Legyen szó kedvenc dallamaid hallgatásáról, podcastokról vagy filmek nézéséről, a Haylou S35 fejhallgató kivételes hallgatási élményt nyújt. A 40-milliméteres dinamikus meghajtók hűen visszaadják a magas, közép és mély hangokat, valamint tiszta, természetes és részletes hangzást biztosítanak. A fejhallgató Hi-Res tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Felejtsd el a körülötted lévő világot
Tedd fel a fejhallgatót, és koncentrálj a lejátszott dalok szépségére! A Haylou S35 innovatív ANC zajszűrő technológiát használ, amely hatékonyan kiküszöböli a környezeti zajokat akár -42 dB-ig. Ez lehetővé teszi, hogy teljesen elmerülj kedvenc dallamaid hangjában. Jobban szereted kapcsolatban maradni a világgal? Válaszd a Nyitott módot - még csak le sem kell venned a fejhallgatót, hogy halld, mit mond a másik fél!

Fedezz fel egy új szintű kényelmet
Élvezd a páratlan kényelmet! A fejhallgató nagy, puha habbal borított fülkagylóval rendelkezik, amelyek tökéletesen illeszkednek a füleidhez, kellemetlen nyomás nélkül. Az állítható fejpántnak köszönhetően könnyen beállíthatod a méretet az igényeidnek megfelelően, és az összecsukható kialakítás megkönnyíti a tárolást. A Haylou S35 minimalist, stílusos kialakításával is lenyűgözi.

Készült beszélgetésekhez
Zsúfolt busz, vonatállomás vagy bevásárlóközpont? Mostantól bárhol szabadon telefonálhatsz! A fejhallgató 5 mikrofon rendelkezik, amelyek pontosan rögzítik a hangodat. ENC technológiát is használnak, amely megbízhatóan eltávolítja a környezeti zajokat. Biztos lehetsz benne, hogy a hívott fél mindent hallani fog, amit mondani szeretnél!

Akár 60 órányi működés
Hosszú útra indulsz? Vidd magaddal a fejhallgatót, és hallgasd a zenét, ameddig csak szeretnéd! A beépített 600 mAh akkumulátor akár 60 órányi használatot biztosít, ha az ANC mód ki van kapcsolva, vagy akár 40 órát, ha be van kapcsolva. Ez lehetőséget ad arra, hogy egész nap kedvenc dalaidat játsszd.

További lehetőségek az alkalmazással
Szeretnél hozzáférést kapni a fejhallgató további érdekes funkcióihoz? Tölts le egy dedikált alkalmazást az okostelefonodra! Ennek segítségével bármikor ellenőrizheted a töltöttségi állapotot, módosíthatod a módokat, vagy választhatsz az elérhető EQ beállítások közül, hogy a hangzást az ízlésedhez igazítsd. Erősítsd a basszust, emeld ki a középhangokat, vagy kísérletezz más beállításokkal a tökéletes hangzás eléréséhez!

Vezeték nélküli kapcsolat
Az interferencia, késleltetés és egyéb kapcsolódási problémák már a múlté. A fejhallgató fejlett Bluetooth 5.2 technológiát használ, amely gyors, stabil és megbízható kapcsolatot biztosít akár 10 méteres távolságban is. Ráadásul egyszerre 2 eszközhöz is csatlakoztathatod őket a még nagyobb kényelem érdekében. A Haylou S35 egy speciális játékmódot is kínál, amely ultraszinte alacsony késleltetést garantál - mostantól semmilyen ellenfél nem kerülheti el a figyelmedet!

Tartozékok:
- fejhallgató
- USB-C kábel
- audiokábel
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: Haylou

Modell: S35

Szín: Kék

Meghajtók: 40 mm

Támogatott protokollok: A2DP / AVRCP / HFP

Audio kodekek: SBC/AAC

Bluetooth verzió: 5.2

Hatótávolság: Akár 10m

Töltési idő: Kb. 2,5 óra

Működési idő: Kb. 40 óra (ANC mód bekapcsolva), Kb. 60 óra (ANC mód kikapcsolva)

Akkumulátor típusa: Polimer-lítium

Akkumulátor kapacitása: 600 mAh

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett