Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900779359260 Márka: Silver Monkey

Silver Monkey SMA078 autós töltő 1xUSB-C 1xUSB-A 45W PD QC - fekete


Cikkszám: SMA078 | EAN/Vonalkód: 5900779359260 | Márka: Silver Monkey

Silver Monkey SMA078 autós töltő 1xUSB-C 1xUSB-A 45W PD QC - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Silver Monkey SMA078 autós töltő akár 45W teljesítménnyel, USB-C és USB-A csatlakozókkal - fekete Még a rövid autós utak során is mindig fel lesznek töltve eszközeid és készen állnak az akcióra. A Silver Monkey SMA078 autós töltő két USB-A és USB-C porttal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik két eszköz egyidejű töltését. Ez rendkívül kényelmes opció, ha családdal vagy barátokkal utazol. Az automatikus teljesítménybeállító technológia garantálja a biztonságos töltést, megóvva az eszközöket a túlmelegedéstől vagy túlfeszültségtől. A Quick Charge 3.0 és Power Delivery technológia által támogatott töltési sebesség révén pótolhatatlan kütyü minden autóban. A töltő kis mérete biztosítja, hogy ne foglaljon sok helyet, így további szükséges dolgoknak is marad hely.

A Silver Monkey SMA078 autós töltő legfontosabb előnyei:

- Két eszköz egyidejű töltésének lehetősége, amelyet minden felhasználó értékelni fog. A töltő két töltőporttal rendelkezik: USB-A és USB-C.
- Biztonságos töltést biztosít a csatlakoztatott eszközök igényeihez igazodva. A töltő automatikus teljesítménybeállító funkcióval van felszerelve.
- Gyors töltést tesz lehetővé. Max. 45W teljesítménnyel képes tölteni.
- Gyorsítja a töltést a legnépszerűbb gyors töltési protokollokkal kompatibilis eszközök számára. Támogatja a Quick Charge 3.0 és Power Delivery technológiákat.
- Tökéletesen illeszkedik bármely autóba anélkül, hogy értékes helyet foglalna el. A töltő kisméretű.

Műszaki adatok:

- Márka: Silver Monkey
- Csatlakozó típusa:
- 1x USB-C
- 1x USB-A
- Maximális teljesítmény: 45W
- Kimeneti teljesítmény: 5-12V / 1.5-5 A
- Töltési protokoll támogatása: Power Delivery, Quick Charge 3.0
- Szín: fekete

Két töltőport a maximális kényelem érdekében Két USB-A és USB-C töltőporttal a Silver Monkey SMA078 autós töltő lehetővé teszi két eszköz egyidejű töltését. Így nem kell választanod, melyik eszközt töltsd először. Okostelefon és tablet? Okostelefon és headset? Mindkettő egyszerre tölthető.

Biztonságos töltés az automatikus teljesítménybeállításnak köszönhetően Az automatikus teljesítménybeállító technológia garantálja, hogy minden csatlakoztatott eszköz biztonságosan és hatékonyan legyen feltöltve. Nem kell aggódnod a túlfeszültség vagy túlmelegedés kockázata miatt.

Gyors töltés akár 45W maximális teljesítménnyel A töltési sebesség kulcsfontosságú az idő hatékony kihasználása szempontjából. A Silver Monkey SMA078 autós töltő akár 45W maximális teljesítménnyel jelentősen csökkenti az eszközök feltöltéséhez szükséges időt.

Quick Charge 3.0 és Power Delivery technológiák A Quick Charge 3.0 és Power Delivery technológiák kompatibilitása garantálja, hogy ezeket a szabványokat támogató eszközök még gyorsabban fel legyenek töltve. Ez nagyszerű hír mindenkinek, aki értékeli az időt, és nem szereti a hosszú várakozást egy teljesen feltöltött akkumulátorért.

Kisméretű, nagy funkcionalitású A Silver Monkey SMA078 autós töltő kis mérete nagy előnye. Mivel nagyon kevés helyet foglal, könnyen találhatsz helyet neki az autódban anélkül, hogy lemondanál más szükséges kiegészítőkről.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett