Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974028140335 Márka: OneOdio

Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató OneOdio Fusion A70 (arany)


Cikkszám: Fusion A70 gold | EAN/Vonalkód: 6974028140335 | Márka: OneOdio

Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató OneOdio Fusion A70 (arany)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

22300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

OneOdio Fusion A70 vezeték nélküli fejhallgató (arany)
Olyan fejhallgatót keresel, amely nem csak a telefon zenehallgatására szolgál, hanem profi DJ felszerelésként is használható? A OneOdio fejhallgatók kiváló választás lesznek! Speciális audiokábelekkel nem csak okostelefonhoz és tablethez, hanem hangszórókhoz vagy gitárhoz is csatlakoztathatóak. Nem szereted a gubancos kábeleket? Ez a probléma is eltűnik, köszönhetően a vezeték nélküli csatlakozás lehetőségének. Ezenkívül kiváló kialakításuknak köszönhetően kényelmesen használhatók is.

Több csatlakozási lehetőség
A OneOdio fejhallgatóknak többféle csatlakozási lehetősége van. Egyetlen 3,5 mm-ről 6,35 mm-re kábel segítségével összeköthetők laptoppal, tablettel és telefonnal, de akár elektromos gitárral, erősítővel vagy hangkártyával is. Ráadásul speciális technológia teszi lehetővé, hogy két ember egyszerre hallgathassa ugyanazt a zenét két különböző eszközön. Zavar a gubancos kábel? A Bluetooth 5.2-n keresztüli vezeték nélküli csatlakozás lehetőségével ezt a problémát elfelejtheted!

Hosszú üzemidő
A fejhallgatók dedikált kábellel való csatlakoztatása esetén korlátlanul használhatók. Ha a vezeték nélküli kapcsolatra esik a választásod, hosszú üzemidőre számíthatsz, akár 50 órán keresztül. Ezt a nagy kapacitású, 950 mAh-s Li-ion akkumulátoruknak köszönhetik. Így ideális felszerelés egy profi DJ számára.

Kiváló minőség
A OneOdio A70 fejhallgatók minden csatlakozással kiváló hangminőséget biztosítanak. Vezetékes kapcsolat esetén zárolhatod a dugót, hogy az ne váljon ki a legkevésbé alkalmas pillanatban. Továbbá a fejhallgató oldalán található kényelmes gombok lehetővé teszik a kényelmes használatot. Zajcsökkentő technológiával is fel vannak szerelve, hogy telefonálás közben a hívó fél minden szavadat hallja.

Kényelmes használat
Az A70 fejhallgatókat a kényelem jegyében tervezték. Az állítható fejpánt lehetővé teszi, hogy az eszközt megfelelően illeszd a fejedhez. Továbbá az fülkagylókat szabadon elforgathatod 90 fokos szögben, és az egész eszközt össze is hajthatod. A szettben lévő táska pedig jobb tárolást és szállítást tesz lehetővé. Nem kell aggódnod a hosszú viselés miatt sem, hiszen az fülpárnáik nagyon puhák, így rendkívül kényelmesek.

A csomag tartalma:
- A70 fejhallgató
- 6,35 mm-ről 3,5 mm-re kábel x 1
- 3,5 mm-es audiokábel x 1
- USB töltőkábel x 1
- Felhasználói kézikönyv
- Táska

Gyártó: OneOdio
Modell: A70
Csatlakozás: Audio kábel 3,5 mm / 6,35 mm, Bluetooth 5.2
Vezeték nélküli üzemidő: Akár 50 óra
Akkumulátor: Li-ion, 950 mAh
Szín: Arany

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett