Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974028140045 Márka: OneOdio

Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató OneOdio Pro C (fekete)


Cikkszám: Pro C black | EAN/Vonalkód: 6974028140045 | Márka: OneOdio

Vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató OneOdio Pro C (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

21900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Újra beleszerethetsz a zenébe. A Oneodio Pro C fejhallgató 55 milliméteres meghajtókkal rendelkezik és Hi-Fi minőségű hangzást biztosít. Támogatja a Bluetooth 5.2 kapcsolatot, és akár 110 órát is képes működni egyetlen feltöltéssel. A készletben egy 3.5 mm-es kábelt is találsz, így vezetékes és vezeték nélküli módban is használhatod a készüléket. A gombok kényelmes kezelést biztosítanak, a beépített mikrofon pedig lehetővé teszi, hogy kényelmesen telefonálj. Emellett az összecsukható kialakítás megkönnyíti a tárolást és a szállítást.

Érezd a zene erejét
A Pro C gazdag részletekkel és mély basszussal fog meglepni. A fejhallgató 55 milliméteres meghajtókkal van felszerelve, így Hi-Fi minőségben élvezheted a zenét. Ennek köszönhetően bárhol úgy érezheted magad, mintha egy zenei fesztiválon lennél.

Stabil kapcsolat
Felejtsd el az átviteli problémákat. A Pro C támogatja a Bluetooth 5.2-t, amely stabil és megbízható kapcsolatot biztosít. Mostantól megszakítások nélkül összpontosíthatsz a szórakozásra!

Szabad beszélgetés másokkal
A Oneodio fejhallgató beépített mikrofonnal rendelkezik, amely pontosan rögzíti a hangodat. Szabadon telefonálhatsz, és biztos lehetsz benne, hogy a másik fél mindig hallani fog.

Egyszerű kezelés
A fejhallgató kezelésének megkönnyítése érdekében többutas gombokkal van felszerelve. Mostantól könnyedén válthatsz a dalok között. Csak meg kell nyomnod a megfelelő gombot. Nézd meg, milyen egyszerű!

Finomított dizájn
Az összecsukható kialakításnak köszönhetően a Pro C tárolása és szállítása nem jelent majd gondot. Emellett a fejhallgató puha és bőrbarát anyagból készült a nagyobb kényelem érdekében. Az állítható fejpánt lehetővé teszi, hogy igényeidhez igazítsd a készüléket. Ráadásul a fejhallgató súlya nem haladja meg a 260 grammot, így hosszabb használat során sem érzel majd kényelmetlenséget.

Kétféleképpen működik
A készlet tartalmaz egy 3.5 mm-es kábelt mikrofonnal. Ez lehetővé teszi, hogy a Oneodio fejhallgatót vezetékes és vezeték nélküli módban egyaránt használhasd, preferenciáid szerint.

Hosszú üzemidő
Ne aggódj amiatt, hogy a Pro C fejhallgató a legrosszabb pillanatban merül le. A készülék üzemideje egy teljes feltöltéssel akár 110 óráig is tart. Hosszú ideig élvezheted kedvenc dalaidat, nézhetsz filmeket és játszhatsz megszakítás nélkül! Az energiát a mellékelt mikro USB-kábellel töltheted fel.


A csomag tartalma:
-1 db fejhallgató
-1 db mikro USB töltőkábel
-1 db 3.5 mm-es audio kábel beépített mikrofonnal
-1 db tok
-1 db használati útmutató

Gyártó: Oneodio
Modell: Pro C
Meghajtók: 50 mm
Bluetooth verzió: 5.2
Mikrofon: Igen, beépített
Működési idő: 110 óra
Súly: 260 g
Anyaga: PU
Port: 3.5 mm Jack
Kábel csatlakozó: 3.5 mm
Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett